Athlon II X4 630 Sisteme Dual Boot

Benim Amacım Denemek Hocam Herhangi bir hedef yok amaç da yok olurmu olursa nasıl olur ne kadar hafızası olur gibisine android tabletin yanına araştırmıştım sadece ubuntu diye bir os kurabildiğimizi görmüştüm ve bunun da nasıl olduğunu hiç okumadım zaten. neyse ben pisi linux u indiriyorum vermiş olduğunuz linklerden benm pisi linux u dvd ye yazabilirim dvd dende pek anlamam mesela nasıl bi dvd olcak yani dvd de klaç bit mi desem megabit mi ne kadar olcak bilgilendirirmisiniz ve kurulumuda türkçe olcak değilmi yani yabancı dilim de okuyorum anlıyorum sayılmaz 2 saat içinde indirecek yardımcı olursanız minnettar olurum
 
DVD dediğim şey bir standarttır zaten, köşedeki bakkaldan (Yoksa bir kırtasiyeden) "Abi bir DVD atsana!" diye isteyebilirsiniz. Hepsi aynı şey zaten, bir kez kullandıktan çöpe göndereceksiniz. :) Ayrıca bütün DVD'ler 4.7GB'tır.

Bu arada tabletler ve telefonlar hakkında pek bir fikrim yok maalesef, size yardım etmeyi çok isterdim. Ama ki Ubuntu istediğiniz şekilde dual boot sağlayabilir, sonuçta Ubuntu'da bir Linux dağıtımı olduğu için GRUB kullanıyor.
 
Peki bu pardus öldü demiştiniz öldü derken artık herhangi bir kaynaktan indirelemiyormu?
Pisi-linux'u kurarken herhangi bir bıos ayarı gerekiyormu gerekiyorsa hiç kurmak istemiyorum bilgisayarda az da olsa anlıyorum ama malesef hiç bıos u kullanmadım kullansamda çok eski bir sürüme sahibim. Bişey daha var elimde eski modemim var zyxel'in kablolu ama nasıl değerlendirebileceğimi bilmiyorum Nasıl Değerlendirebilirim Ve Özelinize Gircem Meslek Nedir Sizin ?
 
Geç cevap için üzgünüm.

Pardus öldü derken Pardus projesinin sonlandırıldığını, sonra Debian tabanlı başka bir şekilde hortladığını söylemiştim. Pisi Linux'ta Pardus'un gönüllülerce desteklenen hali. Yani, Pardus kuruyor oluyorsunuz.

Pisi Linux'u kurarken Windows kurulumu yaptığınız gibi önceliği CD sürücüsüne vermeniz gerekiyor. Yoksa bios ilk sabit diski okuyacağı için direkt Windows'a geçiş yaparsınız. Bu arada eski modemlerle ilgili bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum, saklayın bozulunca kullanırsınız. :)

Mesleğim mi? 16 yaşında çevresi ile anlaşamayan bir lise öğrencisiyim. Okullar açılacak diye üzülüyorum ve geometri ile başım belada. :) Üstelik hayalimde Bilgisayar ile ilgili bir meslek yok.
 
2008 yılında ilk bilgisayarımı aldığım zaman bir kaç ay sonra kendi kendime Linux'a heveslendim ve makineme iftar vaktine yakın bir zaman Pardus Linux kurmuştum. O zamandan beri uzun bir zaman oyunlarla uğraşmış olsam da Linux kullanıyorum.
 
Hmm hikayeyi baştan anlatcan yani aslında iyi bir sohbet olacak gibi gözüküyor ama konu başlığı sorularla ve cevaplarla doldu :D özel bi sohbet alanı lazım sakıncası yoksa tabi
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı