Bölüm tavsiyesi

@Bga012 Bu tercih sitelerinde vakıf unilerinin bazılarının yanında %50 indirim falan yazarken bazılarında sadece Burslu yazıyor farkı nedir?
 
Dostlar selam çok çalışmadım YKS'ye ancak 350-400k arası eşit ağırlık 120k sözel puanı geldi. Aklımda mezuna kalmak yok açıkçası bu yüzden bana önü açık bölüm önermenizi istiyorum şu ana kadar düşündüğüm bölümler:

İç mimarlık ve çevre tasarımı.
Yönetim bilişim sistemleri.
Grafik tasarım.
Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri.

Kişisel mesleki ilgi alanlarım ve isteklerim:

-Kariyer yapabileceğim bir şey istiyorum çakılı kalmaktansa hani kendi çalışmamla işimi yükseltebileceğim bir şey olmalı.
-Yöneticilik, kordinasyon, planlama vs. gibi şeyleri yaparken zevk alıyorum (çok server, proje yönettim oradan biliyorum)
-Business olmayı resmi olmayı seviyorum şahsen.
-Business scouting yapabilirim bir şirketin aradığı kriterlerdeki insanları veya aradığı her neyse onun araştırmasını, keşfini yapabilirim. (terim'in anlamı bu mu bilmiyorum ama kafamdakini ancak böyle anlatabildim)
-Bir şeyler tasarlamaya bayılırım ancak açık konuşmam gerekirse bu konuda çok yeteneğim olduğunu düşünmüyorum.

Bunlara göre bölümler önerirseniz ayrıca yukarıda düşündüğüm bölümler hakkında fikir verirseniz sevinirim.

Nereyi tercih ettin?
 
Kanka memnun musun hangi ünidesin?

Hayırlı olsun. Çukurova Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi ikinci öğretim işletme bölümü mü gelmişti?

Hayır, Çukurova yazmadım bile hocam. Bakırçay Üniversitesi geldi ve gayet memnunum. Üniversite isminden dolayı insanlar ön yargılı ama kampüsü çoğu üniversiteden daha iyiydi ayrıca eğitim açısından da beklentilerimin çok üstüne çıktı. Öğretim kadromuz, çok deneyimli ve iyi eğitim almış hocalardan oluşuyor ayrıca diğer bölümlere göre çok fazla kasmaması yani sosyal hayata da zaman bırakması falan hoşuma gitti açıkçası. İşletme yazmayı düşünüyorsanız eğer, biraz araştırıp güzel bir üniversite tercih ederseniz gayet mutlu okursunuz hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı