Cooler Master Blizzard T2 Mini Alındı

  • Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 14B
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu aldım. Malzeme kalitesi gayet iyi. Kurulum kolay ana kartı sökmüyorsunuz. Kolayca takıp sıkıştırıyorsunuz mandalı ve bitti. İçinden macun çıkıyor. İntel ve Amd ana kartlar için soketler çıkıyor. Kesinlikle ses yok boşta. Stok fan gibi değil. Oyunda iken test edeceğim. 25-30 derece arası geziyor boşta. Her şeyiyle ben beğendim.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yük altındaki sıcaklık değerlerini merak ediyorum. Ceza biter bitmez lütfen paylaş bizimle. Arkadaşıma sistem topladık herşey tamam fakat soğutucu eksik. Stok fan var o da iş makinesi taklidi yapıyor. Çok gürültülü, sıcaklık değerleri de yüksek.
Bunun gibi bir şeye ihtiyacı var sistemin. Lakin bu yeterli olmaz gibime geliyor. Hyper 103 veya Hyper T4 alacağız.
 
Son düzenleme:
30 dk. test yaptım stress test. 45-46 dereceyi geçmedi. Daha sonra ağır oyuna girdim 50 dereceyi geçmedi. Neden böyle gösterdi bilmiyorum ama programın manyaklığı. Dünden beri kullanıyorum ses hiç yok. Duyulmuyor bile yük altındayken. Fx6300 ile kullanıyorum. Kesinlikle bu paraya alınabilecek en iyi işlemci soğutucu.
 
Sıcaklıklar gerçekten beni de tatmin etti. Oyunda ve test'de farklı olmasının sebebi kasanın içerisinin ısınması ekran kartınada yük biniyor ve o da ısı yayıyor oyunda. Stress testinde sadece işlemcinin sıcaklığı var. Ayrıca anakart'tan uzunluğunuda ölçermisiniz yani ne kadar yüksek. Benim kasam 16.5cm alıyor 6100 kullanıyorum. 100 tl veya üzerini vermektense 43 tl'ye gerçekten çok güzel değerler. Hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı