CSGO Rank Yükseltmek (Arkadaş Aranıyor)

kassandra13

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
2.012
Çözümler
5
Beyler merhaba , ben Counter macerama CSGO ile başladım ve doğal olarak çok noobtum beni silver1 'e attı , sonra 2'ye yükseldim ama daha fazla çıkamıyorum 9 kere 1 hafta ban yedim , buda rank yükselmemi düşürüyor. Neden ban yiyorsun derseniz silverlar aşırı noob adamı oyundan atıyorum çok kişi attığım için ban yiyorum adamlar 1. olmama rağmen küfrediyor ben küfredince oyundan atıyorlar hele şu ruslardan bıktım arkadaş arıyorum beni novaya çıkarsanız yeter. Okullar başlayınca eve döneceğim şuanda oyuna giremem imzamda steam adım var eklerseniz beraber oynarız okullar başlayınca. Teşekkürler.
 
CS:GO'da sabretmelisin bide sensitevini sakın 6 da kullanma en yüksek 2.50 de kullan grafikleri sakın en yüksekde açma shader kalitesi için değil iyi oynamak için oynuyorsan orta da oyna en fazla bide kendine crosshair yap ve maplarda yerlerin kodlarını öğren. bende yeni pc'yi topladığım zaman senle oynarız.
 
Advandex. eklersen oynarız. Oyununu denerim. CS:GO yeniyim Silver 3'üm fakat oyunum sağlamdır. Kendime has bir tarzım vardır. CS 1.5'ten beri oynuyoruz internet kafeci çocuklarız işte. Counter Strike'de geliştim yani bildiğiniz 1.6'da.
 
Şuanda CS:GO'nun ciddi bir hile problemi var. Yaklaşık 1 senedir matchmaking'de hileden dolayı oyun oynanmıyor. Twitch'den canlı yayın izlerken çok üst düzey ve profesyonel ünlü oyuncuların bile hilecilerden çektiğini görebilirsiniz. VAC Banlıyor fakat hileyi geliştirenler çok güncel ve VAC son sürümü tespit ettiken 24 saat sonra hemen yeni sürümünü çıkarıyorlar.Ne kadar yükselirsen rank olarak bu tiplerin gelme olasılığı da o kadar yüksek. Valve ciddi ciddi oturup çözmeli bu işi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı