EA, Ön Sipariş Verenlere Daha İyi Grafik Sunacak

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
54.015
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
EA, Ön Sipariş Verenlere Daha İyi Grafik Sunacak
EA, Ön Sipariş Verenlere Daha İyi Grafik Sunacak

Need for Speed: Payback için ön sipariş verenler, daha yüksek görsel deneyim elde edebilir. Oyun piyasasında ön sipariş kavramı gitgide daha ilginç bir hal almaya başlıyor. Dağıtımcı firmaların oyunları merakla bekleyen oyunculardan ön sipariş ile para aldığı, bunun karşılığında da ek paket ve ücretsiz DLC gibi avantajlar sunduğu uzun zamandır biliniyor. Ancak dünyanın en büyük […]

EA, Ön Sipariş Verenlere Daha İyi Grafik Sunacak Technopat

Daha fazlası...
 
Haberde bir yanlışlık var sanırım. Lastik dumanı, sadece erken erişimde alanlarda olmayacak. Sadece, erken erişimde alanlara bu dumanın bir rengi verilecek. Yani çıktıktan sonra alsanız da büyük ihtimalle diğer renklerde lastik dumanına sahip olabileceksiniz. Zaten kendi sitesinde de şöyle yazıyor: All Need for Speed Payback pre-orders receive the Platinum Car Pack, instantly giving you access to five uniquely customised and tuned cars, each with exclusive Platinum Blue Tire smoke.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı