Ev elektriğim fazla geliyor

@Huseyin.Harun 400 su da çok ancak elektrik kadar uçuk değil. Elektriğin fiyatı gerçekten şüpheli duruyor. Yazık günah, bu kadar para ödemeyin yok yere. Saydığınız tüm kullanımlar da normal gibi. CK Akdeniz nasıl açıklıyormuş bunu hiçbir şey yoksa? Bence biraz daha üstlerine gitmelisiniz, başlarından savmaya çalışıyor da olabilirler.
 
Benzer bir durumu yakınımın başına gelmişti; evdeki tüm cihazların fişlerini çekip, elektrik sayacını kontrol edin. Sayaç saymaya devam ediyorsa elektrik kaçağı var.

Sabah denemeyi düşünüyoruz. Biz hep şartelleri kapatıp denerdik bir de böyle deneyelim.

24 saat klima çalışıyorsa gelir. Çamaşır, bulaşık, ütü gibi işlemleri gece yap. Sıcak su için güneş enerjisi kullan. Klimayı da sade gece çalıştır.

Belki coin de kazıyorsundur. Bundan haberin olmasa bile. Bilgisayarlar 24 saat açık olduğuna göre biri bir şeyler yüklemiştir sana. Veya crackli oyunların ya da mod veya hillerin varsa sana coin kazdırıyor olabilirler.

Yok be reis ne coini coin mi kalmış :D bir de Torrent'ten hiçbir şey indirmiyorum ayrıyeten zaten koruma programım var herhangi bir şeyde uyarıyor.

@Huseyin.Harun 400 su da çok ancak elektrik kadar uçuk değil. Elektriğin fiyatı gerçekten şüpheli duruyor. Yazık günah, bu kadar para ödemeyin yok yere. Saydığınız tüm kullanımlar da normal gibi. Ck Akdeniz nasıl açıklıyormuş bunu hiçbir şey yoksa? Bence biraz daha üstlerine gitmelisiniz, başlarından savmaya çalışıyor da olabilirler.

Bir arkadaş tüm elektrik fişlerini çekin sayacınızı kontrol edin yazmış bir de öyle deneyim eğer ola ki kaçak çıksa bile ne yapmam gerekiyor?
 

Geri
Yukarı