FedEx gümrükte takılan kargo nasıl kurtarılı?

Umarım alabilirsiniz.

Umarım alabilirim, 4-5bin TL'ye kadar sorun değil ama üzerini vereceğime AliExpress'den sipariş edip PTT ile alırım daha mantıklı.

Umarım alabilirsiniz.

@maraushi kripto tx linklerine kadar istediler, gümrük beyannamesi tutuyorlarmış toplu bütün hepsine, bakalım nasıl sonuçlanacak hala bekliyorum...

Umarım alabilirsiniz.

@maraushi evet hayırlı olsun 14.000 TL ücret çıkarttılar hocam...
 
Son düzenleme:
Ben de 800₺ kaldı ona üzülüyordum.
Cidden sırf kendi vatandaşlarını kazıklıyorlar.

Başka hiçbir şey değil, 14.000 TL dile kolay 4000 TL olan bir ürüne neden bu kadar vergi çıkıyor cidden bilmiyorum, ve onu da geçtim gümrükte kendileri el koyduğu kontrole aldığı günden ve seni beklettikleri günden itibaren sana depo ücreti saymaya başlıyorlar, ben mi diyorum FedEx'e bana 15 gün sonra dönüş yap diye, onu niye biz veriyoruz o günden itibaren mesela.
 
Kolay gelsin. benzer durumdayım ürünüm 150 euro üstü kesin takılacak . Bu müşavir olayı maliyetinden kabul etmeyeceğim anlaşılan.
Bu durumda ürünün iade olayı nasıl oluyor? 20 gün bekleyip iade deniyor
 
Ürün kadar vergi ve masraf çıkarsa anlamı yok. Siz nasıl yaptınız.

Ben iptal ettim almadım, ürünü 4.000TL'ye aldım zaten, 14.000TL neden vergi vereyim üzerine, başka şekilde tekrar sipariş ettim.

Ben de 800₺ kaldı ona üzülüyordum.
Cidden sırf kendi vatandaşlarını kazıklıyorlar.
Yanlış fiyatlandırmadan sonra fedex bugün 6 gün sonra tekrar mail attı, gümrük beyannamesi başlatılmış sanırım vergi ödemeden alacağım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı