FitGirl repack güvenilir mi?

Katılım
18 Haziran 2023
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarım FIFA 23 24 kaldırmıyor ben de FIFA 19 oynamak istiyorum. Oyun satışı olmadığı FitGirl Repack'ten indirmeyi düşünüyorum güvenilir midir? qBittorrent ile sonu. Site ile biten siteden indireceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, sonu ".site" ile biten orijinal sitesi güvenilir. En bilindik repackerlar arasında yer alır kendisi. Yalnız kendisinin yaptığı repackler güvenilir diyorum ben. Yoksa oyunu kıran kişi kendisi değil, başka crackerlardan alıyor. Buna kesin güvenilir demiyorum dikkatli olmak lazım. 2-3 AV yazılımı ile taratın indirdiğiniz şeyleri. Ama genelde güvenilir crackerlardan alıyor. Yalnız FitGirl çok ağır bir sıkıştırma algoritması uyguluyor. Eğer güçlü bir işlemciniz ve 16 GB RAM'iniz yoksa kurulumları çok uzun sürebilir. Aynı şekilde güvenilir olan DODI'nin kurulumları daha hafif oluyor.
 
Evet, sonu ".site" ile biten orijinal sitesi güvenilir. En bilindik repackerlar arasında yer alır kendisi. Yalnız kendisinin yaptığı repackler güvenilir diyorum ben. Yoksa oyunu kıran kişi kendisi değil, başka crackerlardan alıyor. Buna kesin güvenilir demiyorum dikkatli olmak lazım. 2-3 av yazılımı ile taratın indirdiğiniz şeyleri. Ama genelde güvenilir crackerlardan alıyor. Yalnız FitGirl çok ağır bir sıkıştırma algoritması uyguluyor. Eğer güçlü bir işlemciniz ve 16 GB RAM'iniz yoksa kurulumları çok uzun sürebilir. Aynı şekilde güvenilir olan dodı'nin kurulumları daha hafif oluyor.

Hocam Türk siteleride FitGirl'den alıyor ancak virüs malware adware vb. bulunabiliyor o yüzden sordum dodi hiç kullanmadım pek bilmiyorum zaten korsan oyun oynamam bu sefer mecbur kaldım diye indireceğim Kinguin gibi sitelerde oyun 2900 TL bandında satılmakta eski bir oyuna bu kadar para vermenin mantıklı olmadığını düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı