Gamin Gen TR siparişi iptal edildi

Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün Gaming Gen TR üzerinden bir hazır kasa aldım. İlk başta olması gerektiği gibiydi. Bu sabah kalktığımda sipariş iptal edildi yazıyordu fakat banka kartımdan para çekilmiş ve herhangi bir geri yükleme de olmamış, müşteri hizmetlerini aradım maile dekont atmamı istediler ve yarın dönüş yapacaklarını söylediler. Benzer durum yaşayan veya yardımcı olabilecek biri var mı?
 
Dün Gaming gen TR üzerinden bir hazır kasa aldım. İlk başta olması gerektiği gibiydi. Bu sabah kalktığımda sipariş iptal edildi yazıyordu fakat banka kartımdan para çekilmiş ve herhangi bir geri yükleme de olmamış, müşteri hizmetlerini aradım maile dekont atmamı istediler ve yarın dönüş yapacaklarını söylediler. Benzer durum yaşayan veya yardımcı olabilecek biri var mı?

İptal sebebi yazıyor mu?
 
İptal sebebi yazıyor mu?
Hayır, herhangi bir sebep yazmıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ödemeyi alamadığımız için iptal olmuş dediler fakat ödeme yapılmış durumda.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_7910.png
    IMG_7910.png
    63,4 KB · Görüntüleme: 24
Dekont attığınızda ne cevap verdiler.
selamlar, sınır olduğu için cevap atamamıştım. Dekonta herhangi bir cevap vermediler ancak kasa elime ulaştı muhtemelen sistemsel bir hataydı çünkü kargo yaşadığım şehre gelene kadar "iptal edildi" olarak gözüküyordu. Kısa kesmek gerekirse problem kalmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı