GeForce NOW Türkiye rezaleti

kuzey12345

Picopat
Katılım
26 Ağustos 2023
Mesajlar
197
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sadece 2 sunucu var (bazı bilgisayarlarda 3 muş, anlamadım) o olan sunucularda da en az 800'ün altına inmeyen sapıtmış bir sira sistemi, ve sıralarda bir türlü geçmiyor. Çünkü bazı zeki arkadaşlar kul hakkı yiyeceğim diye Türkiye'ye verilen o kısacik süreyi de Steam lobisinde oyunu açmadan beklieyerek geçiriyor. Bir saçmalık daha var. Geçen gün dünyanın en zeki insanı olduğumu hatırlayıp VPN indirdim. Adamlar bilerek Türkiye'ye özel VPN bağlantı sınırı getirmişler. Yani şöyle;
VPN ile nereye bağlanırsanız bağlanın. Yabancılarda böyle bir olay görmedim, istediğiniz oyunu oynayın net oyunu 100pnin altına düşürüyor oyunun ortasına ekran sapıtıyor. Adamlar yabancı sunuclarına sıkılmayalım diye reklam koymuş. Ekranın belirli yerlerinde gençlere özel olup olmadığını, ve diğer bilgileri bile yazıyor. Türkiye'ye bakın asker eğitimindeyiz sanki. Premium benzeri şeylerin fiyatı çok uçuk. Yabancı sunucularında sıralar ikişer ikişer veya dörder dörder azalırken Türkiye'de saatlerce bekleyin anca 1 sıra geçiyor.
Türkiye'de sabır taşı gibi 800 kişiyi yarısi yarım saati lobide geçiriyorsa 400.30 = 1200 dakika + diğer yarısı yani toplamda 1500 dakika bekleyerek oyunu açıyor oda ne! Sadece yarım saat oynatıyor! Eğer saçmaladığım yerler varsa düzeltin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kimse saatlerce bahsettiğiniz sırayı beklemez. Bana kalırsa bu Turkcell'in paralı GFN üyeliği satmak için uyguladığı bir aldatmaca.
 
30 dakika oynamanız denemeniz için olan bir paket. Sıra beklemek yoruyorsa para vereceksiniz ve paket satın alacaksınız. Hizmet rezalet ama sıra konusunda büyük bir dert yok. Diğer performans konularına bir şey diyemem. Haklısın çünkü.
 
Avrupa'da ülke ülke sunucu yok sanırım. Orada daha bölgesel daha kalabalık bir topluluğa hizmet veriyorlar. Bu yüzden silkülasyon çok oluyor. Ve ekonomik bir fark var. Sen burada öğrenci olarak 1 oyun satın alamazsın, o hizmetide kullanabilmek için oyun alman lazım. Eee özetle öğrenci adam bu tarz hizmetleri Avrupa'daki kadar rahat kullanamıyor. Şirket buradan para kazanmayınca da ilgilenmiyor.

Türkiye'de GeForce NOW'u normal fiyatından zaten alan yok bence adamlar bir indirim yapıyor %40-50 o zaman düşük fiyatlara kanıp alanların parasıyla hizmet veriyorlar. Ciddi anlamda sunucuları ve ekran kartları yetersiz ama gelir-gider dengesinde Türkiye'de bu gayet normal. Ülkece beleşçiliğe alıştık, konuyu açan arkadaş bile para verip hizmet almıyor. Yerel fiyatlandırma diye de bir şeyimiz kalmadı dolar-euro standartlarına göre yaşıyoruz. Ama dolar-euro kazanmıyoruz.
 

Geri
Yukarı