General Mobile Android One İnceleme

Merhabalar,
cihazı bu gün aldım. 5 saat oldu ve her konuda test yaptım.
Öncelikle cihazda dokunmatik sorunu yok. Yamtt ile test yaptım 10 parmak sorunsuz algılıyor. Yanlarda kendi basma gibi bişey olmadı. İncelemeye gelirsek,
cihazın kasası güzel fakat bence çok şık değil. Oyunlarda kasma gibi bişey söz konusu değil. Arka kamera tatmin edici değil. Batarya yetmiyor. %1'i gördüm. Ekran benim PC'nin monitör'ünden daha iyi, parlaklık canavar gibi diyebilirim.
Soru varsa alabilirim buyrun.
 
Bozulduğu gün buraya yazar mısınız? Genelde Everest markalarında 1 hafta iyi gidiyor, herkes, alın, bakın Everest bozulmuyor diyor. Ardından bir bakıyorlar, tuş basmıyor!
 
Son düzenleme:
Düşüncelerinizi belli aralıklarla tekrar belirtin. İlk alındığında genelde hepsi güzeldir.;) GM'ın berbat diyemediğim tek cihazı. Umarım sorun çıkartmaz, güle güle kullanın.
 
Bence hala berbat bir marka. Bir arkadaşımız vardı buralarda, o da incelemeler yaptı Android One'nin. Fakat telefon şuan serviste şuan. Hala GM'nin hiç bir ürününün alınacağını sanmıyorum.

Şimdi bu markaya ön yargılı olmayalım da, hangi markaya olalım? (Casper) :D
 
Hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanın. Aradaki farkı veremeyecek durumunuz olabilir, gayet doğal ve saygı duyarım. Ancak eğer varsa neden Zenfone tercih etmediniz? Telefonları genelde pek takip etmem ancak ettiğimde de GM her zaman sorun çıkaran bir marka olarak karşıma çıkar. Maddi bir sorun yoksa Asus tercih etmemek için bir neden göremiyorum. İki markayı da henüz telefon olarak kullanmadım. İkisi de fiyatıyla öne çıkan ürünler. Birinden ne kadar memnun kalınıyorsa diğerinden sürekli şikayet ediliyor. Umarım sizin ürününüz olumsuz tarafta yer almaz ve memnun kalırsınız.
 
Zaten ben de halen GM'ın cihazlarını önermiyorum. Fakat bu cihazın en azından diğerlerinden iyi olduğunu söyleyebilirim. Tek umudum Google'ın olmasıydı. Google da adam edebilmiş gözükmüyor GM'ı.
 
Her cihazi bir tutarak yorum yapmak yanlis olur bazi kisilerde olan olan sorunlar sizin cihazda olmayabilir veya tersi olabilir mesela bende dokunmatik sorunu olmamakla birlikte ciddi sekilde sarj sorunu var. Telefonun aslinda bir cok sorunu var ama benim cihazim icin soyleyebilecegim en buyuk sorun sarj sorunu. Telefonu kullanmasam da kullaniyormuscasina sarj harciyor 5 saat icinde hic kullanilmadan bekleme modunda %80 civarinda sarj tukebiliyor. En iyi ihtimalle bu %50 oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı