Haf 912 advance vs Corsair 400R hangisini almalıyım?

LiteraRy

Hectopat
Katılım
11 Eylül 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Kasamın tüm parçalarımın ne olacağına karar verdim fakat kasa konusunda kararsız kaldım. Bugün gidip vatan'da iki kasayı da inceledim aklımda her zaman 400r vardı fakat haf 912 advance görünce fikrim biraz değişti.İkisi de 750w 80Plus. Haf 912 advance'ın önde ve üstte 200mm fanlarının olması sessizlik konusunda daha iyi olacağını düşündüm ayrıca yan panelin saydam olması hoş bir görüntü katıyor ve corsair'in psu da oluşan sesi bir çok kullanıcı dile getirdi. Ayrıca corsair'in üstünde fan takılı olmadığı için buralara da fan takmak gerekiyor. Bu nedenlerden dolayı haf 912 advance almaya karar verdim gibi ama yine de sizlerin yorumunu görmek istedim.

Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasanın yanı penceresiz olanını kullanıyorum, büyük ve görünüşü güzel bir kasa. Stock fan kullanmıyorum, ve kasa gayet sessiz çalışıyor. 750w Bronze sertifikalı power var ve yetecektir. Kasanın hava akışı çok iyi, evin içinden daha serin. Ayrıca sağlam kolay kolay kırılmıyacak, bükülmeyecek bir kasa. Kısaca parasına değiyor, uzun zaman götürür.
 
İki kasada malzeme kalitesi olarak aynı ve kalitelidir. İçindeki PSU'da Corsair 62 amper güç sağlarken CM'nin 60 amper güç sağlar. Bu fark pek önemli bir fark değildir. Hangi kasa daha hoş geliyorsa onu al ikiside pişman etmez.
 
Bende Haf 912 plus kullanıyorum, inanılmaz kaliteli, kasanın içi buz gibi... Şiddetle tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HDD slotunun takılıp çıkartılabilir olması bile Haf 912 Advance'i bir adım öne taşıyor. Bence Cooler Master Haf 912 Advance modelini almalısınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı