Çözüldü EA App Hesap askıya alınması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mk34_34

Kilopat
Katılım
25 Kasım 2016
Mesajlar
764
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul/Türkiye
Merhaba arkadaşlar. 29/04/2024 tarihinde EA FC 24 hesabım 1 hafta askıya alındı. Askıya alınma sebebini kabul ediyorum. Yazılı olarak bana sesli sohbette anne, baba bırakmadan küfür eden arkadaşa kötü söylem yazdım. Kötü söylem dediğim belki de çok yumuşak bir yazı. Tam yazı şu ''

While reviewing your account, we saw:

the EA app

''mstkcr1905:bende aynısını senin annene yaparım''


We consider this to be Inappropriate Content (Excessive or Extreme).



Sesli konuşamamamın sebebi mikrofon yok. Daha önce konu açmıştım. Burada, Çözüldü: Kulaklıkta mikrofon çalışmıyor Bu arada size biri vurduğunda siz ne yapıyorsunuz? Ya da 8 dakika boyunca devamlı anne ve babanıza küfür eden birine? Yaşayan var mı bunu? Ayrıca dün beni şikayet eden kişiyle konuştum. Kendisi yasaklanmamış. Benim yaptığım elbette doğru değildi. Beni şikayet eden kişi ise şu an vurdum duymaz şekilde oynamaya devam ediyor. Küfürbaz oyuncudur kendisi. Sesli sesli kötü söylem kullanmak serbest ama yazılıysa argo kelime dahi ban nedeni! Bu konuda ne yapabilirim? Destek olursanız sevinirim.

Merhaba millet. Sorunu çözdüm. Maalesef canlı sohbette kötü söylem olursa bunu delillendiremezsiniz. Ancak bana attığı bir çok mesaj vardı. Durumu bildirdim. EA ekibiyle canlı görüştüm. Sağolsun arkadaş sınırsız olarak banlandı. Haberi de arkadaşdan aldım. Benim yasaklı sürem ise 24 saat oldu. Bugün PM ile 22:56 sularında açılacak. Bu arkadaş daha önce yazılı da küfür etmiş. EA bana mail olarak canlı sohbet esnasında yapılan görüşmelerin içinde kötü söylemler olduğunda bunlar için şu an bir şey yapılmadığını ancak bu konu üzerinde çalışma olduğu hakkında mail attı. Mail ektedir. İşaretli olan kısmı okuyabilirsiniz. Yasaklanan arkadaş bana özelden yazdı ancak kendisine iyi davranmadım. Çünkü 1 saat önceye kadar, yani bir şeyleri delil olarak sunmadan önce benimle alay ediyordu. İlahi adalet.
 

Dosya Ekleri

  • Sesli sohbet.png
    Sesli sohbet.png
    57,5 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

Geri
Yukarı