HP Victus vs Lenovo LOQ vs Acer Nitro qu

Hasancan0123

Zeptopat
Katılım
24 Nisan 2024
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Sitedeki çoğu konuyu ve YouTube videolarını izledim fakat hâla karar veremedim. Önceliğim 3-4 ay boyunca oyun olarak sadece simülasyon ( ETS - asetto ) tarzı oyunlar daha sonra uzun süre yazılım ( birden çok Android emulator, arka planda açık sunucu ve çalışan hizmetler ), yapay zeka işlemleri olacak. Çok sıkılırsam GTA 5 girerim diye düşünüyorum. Uzun yıllardır başka oyun oynadığım yok ve daha da oynamayacağım sanırım. 3 model arasında kaldım.

1- HP Victus 16 | Intel Core i5-13500H ve AMD Ryzen 5 7640HS modelleri var RTX 4060.

Hp
Hp2

2 Lenovo LOQ.
Lenovo loq

3 Acer Nitro 16.

En tercih edilen bu fakat bana fazla gelir gibi düşünüyorum. Oyun oynamayı bıraktığımda ne fazlalığı olacaktır bana ki? Bana kalsa direkt 4050'li sistem alacağım fakat VRAM farkından dolayı önermiyorlar. Siz son olarak ne dersiniz bu gece sipariş geçeceğim. HP ya da Lenovo, veya paraya kıyıp Nitro 16 mı almak? Yoksa çok daha ucuza 4050 yetecek midir? 3-5 ay asetto ETS gibi oyunları Full ayarlarda rahatça oynatsa yeter aslında. GTA'yı da yüksekte kaldırır diye sanıyorum.

Mümkünse cihazları deneyimleyebilen ya da cidden yeteri kadar araştırıp bilgi sahibi olan arkadaşlar yanıtlasın. Ve rica ediyorum eksi yönünü belirtin ki bende anlayayım. Teşekkürler.
 
4050 4060? Hangi modelinden bahsediyosunuz ve keşke artısını da yazsanız. Diğerlerinden üst seviye olduğunu bende anladım fakat ben benim işimi görecek en uygununu bulmaya çalışıyorum
Bütçeniz nedir?

4050'li halini alabilirsiniz. Sonuçta fazla VRAM kullanacak oyunlar oynamıyorsunuz hocam.
 
Bütçeniz nedir?

4050'li halini alabilirsiniz. Sonuçta fazla VRAM kullanacak oyunlar oynamıyorsunuz hocam.
Bütçe sıkıntım yok aslında, belirlediğim zirve nitro 16'nın 4060'lı fiyatı. Fakat 25-42 bin aralığında çok fazla seçenek var. Yani almışken en iyisini alayım demiyorum, işimi görecek en uygununa karar vermeye çalışıyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı