i7 4790 Mac OS X Kurulumu

Arkadaşlar gözünüzü seveyim bana detaylı bir yardımda bulunun, Şuan yosemiteyi kurdum, ekran kartı driveri için yapmadığım şey kalmadı, internette youtubede aynı özellikle çalıştıran insanlar var ve eminim bunda da olabilir ama yardıma ihtiyacım var, normalde 1368x728 gibi görüntü kalitesine ve 2gb'a yakın ekran kartına 1280x1024 ve 5MB gösteriyor, ciddi ciddi ekran kartının şuan 5 mb'ını kullanıyorum, o rehberden kusura bakmayın ama anlamadım dediğim gibi okadar aşırı bilgim yok ama gerek Ahmet ALKAN'ın olsun gerek sizin kurulumdan çıkan dosyalar olsun, gerek kurulumu anlattığınız rehber olsun herşeyi uyguladım, cidden herşeyi uyguladım, ama bu ekran kartını halledemiyorum, lütfen yardım edin, şunu bunu uygula deyin, soracağınız yer varsa sorun söyleyeyim kurdum mac'i o bana ben ona bakıyorum şuan, internete de girmiyor zaten başka bilgisayardan yazıyorum bunları, interneti boşverin lütfen şu grafik işine bir çözüm bulalım :( bir de sürekli yorum engeli geliyor o nedenle cevap yazamıyorum bir süre siz ne yapmam gerektiğini yazarsanız ben okurum.
 
"R7 200 serisi" yeterli olmuyor. Device ID, Vendor ID hangi model vs. Bunlardan yola çıkarak daha net cevaplar bulabilirsin.
 
Hocam peki link vermek yasak değilse şunları atıyorum, yetkiniz var yasaksa kimse görmeden kaldırırsınız linkleri şuan cihazım ısındığı için ve faresi olmadığı için kurallara bakamıyorum kusuruma bakmayın, bu sefer kararlıyım MAC'de kalacak ve kullanmayı öğreneceğim. Şu linklerden bir sonuç çıkarmı bir de ethernet işi hala olmuyor. :
AMD Radeon HD 7xxx Graphics Support in OS X 10.8.3
AMD Radeon R7 200 Series Mavericks Hackintosh

Gerekirse sabahlayacağım ama bu işi çözeceğim 4. denemem windows mac windows mac cidden sıkıldım artık durmam gerekiyor bir yerde.
 
Senin ekran kartın HD 7000 serisi mi? Paylaştığın ilk resimde R7 200 serisi görünüyor. Ethernet modelin nedir?
 
Hocam bilgisayarı alalı pek olmadı o yüzden ethernet modeline bakmak kısmet olmadı, ihtiyacım olmadı daha doğrusu, sistemin kurulum cdsi otomatik kuruyordu ethernet driverini, şuan da sistem görmediği için bakmanın bir yolu yok, eğer kartta yazıyorsa kasayı söküp bakabilirim ne yazdığına, ayrıyetten eğer şu şekilde anlaşılıyorsa makine experin EXPER ACTION DEX165 INTEL CORE İ7 4790 3.6 GHZ 8 GB 1 TB 4 GB AMD R7 240 WIN 8.1 bu makinesi kasayı söküyorum hemen yazıyorsa onları da söyleyeyim
 
DPCI manager uygulamasını indirip PCI list içinden kontrol et. Orada göremezsen Exper sitesinde ürünün destek sayfası vardır. Oradan bakabilirsin. Yada Windows üzerinden bakacaksın.
 
Hocam direk yazıyorum programın PCI listindekileri , ama ondan önce kasaya baktım ekran kartında r7 240 yazıyo yani 200 serisinin 240'ı sanırım. Ethernet kartım yokmuş bütünleşik ama markası vardır illa ;
PCI LISTTEKİLER :

4th gen core processor dram controller
xeon e3-1200 v3/4th gen core processor pcı express x16 controller
8 series/c220 series chipset family usb xhcı
^bu üstteki gibi 5-6 tane daha var sonları değiiyor sadece high definition auodio controller falan diye,
c220 series chipset family h81 epress lpc controller
8 series/c220 series chipset family 6-port sata controller 1[ahcı mode]
oland radeon hd 8500 series
8 series/c220 series chipset family smbus controller
cape verde/pitcairn hdmi audio [radeon hd 7700/7800 series]
rtl8111/8168/8411 pcı express gigabit ethernet controller
 
Hocam bilgilerin arasında
Oland RADEON HD 8500 Series diye bir şey var, ekran kartı o değilmidir ? vendor name'i Amd/Atı Vendor numarası 1002 device numarası 6613 sub ven'i 1043 sub devi 04c5, bir şey çıkmaz mı bunlardan, cidden şuan windowsa dönersem geri gelmem çok zor olur, bilgisayar da zorlanıyor :( çok zor durumda kaldım
 
Şunu dene:
Config dosyanı Clover Configrator ile aç.
Devices / Fake ID / ATI içine şu kodu gir: 0x67981002
Graphics / Inject ATI işaretle
Graphics / FB Name: Futomaki gir
ACPI / FixDisplay işaretle.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı