iCloud ile telefonda nasıl yer açılır?

ben iskender

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
405
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, telefonum iPhone XS Max 64 GB 22 küsur GB fotoğraf var. Telefonun hafızası dolu nasıl yer açabilirim? Bu ICloud'u hiç anlamadım Mal'a anlatır gibi anlatabilir misiniz teşekkürler.
 
Merhaba, telefonum iPhone XS Max 64 GB 22 küsur GB fotoğraf var. Telefonun hafızası dolu nasıl yer açabilirim? Bu ICloud'u hiç anlamadım Mal'a anlatır gibi anlatabilir misiniz teşekkürler.

Burada yapacağın tek şey fotoğrafları ICloud'a yükleyip yer kazanman. O da ayarlar>fotoğraflar>iPhone'da en iyi saklama seçeneğini seçmen. Var olan fotoğrafı direkt ICloud'a yükler ve senden siler. Sende internetin olduğu sürece görebilirsin. Diğerleri de normal zaten yapacak bir şey yok.
 
iCloud alanı aldınız sanırım. Fotoğraf ve video sebebiyle yer sıkıntısı yaşıyorsanız daha da kolay. Ayarlar'a girin ve arama kısmına iCloud yazın. İlk seçeneğe girince sizi muhtemelen iCloud depolamasını gösteren yere atacaktır. Oradan Fotoğraflar uygulamasına tıklayın. Orada "Bu iPhone'u Eşzamanla" açık olsun ve aşağıda da "iPhone'da En İyi Saklama" seçeneğini seçin. Bunu sadece yer derdi çekiyorsanız yapın. Sizin durumunuzda bu mantıklı görünüyor. Bunu seçtiğinizde galerinizi iCloud'a yedekler ve telefona önizleme bırakır. Siz atıyorum eski bir fotoğrafa bakayım dediğinizde tıklayınca sunucudan görseli çeker. Kullanımda fark görmezsiniz pek. Sadece internet ister bu durumda.
 
iCloud alanı aldınız sanırım. Fotoğraf ve video sebebiyle yer sıkıntısı yaşıyorsanız daha da kolay. Ayarlar'a girin ve arama kısmına iCloud yazın. İlk seçeneğe girince sizi muhtemelen iCloud depolamasını gösteren yere atacaktır. Oradan fotoğraflar uygulamasına tıklayın. Orada "bu IPhone'u eşzamanla" açık olsun ve aşağıda da "iPhone'da en iyi saklama" seçeneğini seçin. Bunu sadece yer derdi çekiyorsanız yapın. Sizin durumunuzda bu mantıklı görünüyor. Bunu seçtiğinizde galerinizi ICloud'a yedekler ve telefona ön izleme bırakır. Siz atıyorum eski bir fotoğrafa bakayım dediğinizde tıklayınca sunucudan görseli çeker. Kullanımda fark görmezsiniz pek. Sadece internet ister bu durumda.

Hocam ben de ayarlar böyle yedekledim ama fotoğraflar 500 küsur gözüküyor. Tamamını nasıl aktaracağım.
IMG_3160.png
 
Gece telefon şarja ve Wi-Fi'a bağlıyken otomatik buluta aktarır IPhone'da en iyi saklama alanında zaten olması gereken seçenekte. Söylediğim prosedürleri yerine getirirseniz ICloud'a otomatik şarjdayken aktarır ama önce alan satın almanız lazım.
 
@ben iskender eşzamanlama yani yedekleme durmuş şu an. Ya iCloud yeriniz yok ya da ağ bağlantınız yeterli değildir şu anda.

Eki Görüntüle 2167801

Benim yedekleme sürekli açık. Normalde baktığınızda bende olduğu gibi bir mesaj görmeniz lazım.

Hocam “bu IPhone'u eş zamanlayı kapayıp açınca böyle oluyor bu IPhone'den sil veya fotoğrafları indir diyor, indir diyorum bu sefer yer yok uyarısı alıyorum eş Zamanlama'da açılmıyor vallahi kusura bakmayın çok soru sordum. Fotoğraf yüklenmiyor yüklense atacağım buraya.

Arkadaşlar telefon şu an sapıttı anlamıyorum yardım eder misiniz? Uygulama siliyorum yer açılmıyor telefon donuyor. Kafayı yedirtti bana.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı