İnsanların eleştirdiği ama sizin beğendiğiniz bir oyun var mı?

Aslında çok vardır da şuan için Mirror's Edge Catalyst geldi aklıma. Bence açık dünyayı sık tekrar eden şeylerle doldurmaları haricinde oyunun ilk oyundan geride hiçbir tarafı yok. Aksine çok daha zevkli. Zaten bu tür bir oyunu alıp oynayan büyük olasılıkla sırf o parkur olayı için alıyordur onu da müthiş başardığını düşünüyorum. Ha bakın Dying Light 2 için de aynı şeyi düşünüyorum. Ayrıca ne zamandır aklımda olan bir şey de şu ki birçok oyun serisinde devam oyunları oyuncularca hoş karşılanmıyor, istisnalar elbet var ama çoğu zaman böyle oluyor. Acaba bunun sebebi oyuncuların beklentilerini aşırı yüksek tutup devam oyunu o çıtayı yakalayamayınca hüsrana uğramaları mı 🤔
 
Watch Dogs, Ubisoft Grafiklerini bu kadar abartmasaydı bu kadar yerden yere vurulmazdı. Karakter, tema ve oynanışta pek muadili yok.
 
Mafia 3, d.e versiyonu güzel diğerine göre. Renkler biraz kötü haklılar o yönde. Görevler biraz tekrar ama sonu ve DLC'leri güzel. Haritası da güzel.
 
Kesinlikle Watch Dogs 2.Belki çocukken çok oynamak isteyip oynayamadığım içindir ama laptopu aldığım gün Watch Dogs 2 indirmiştim direk.
 

Geri
Yukarı