IPhone 5S mi, bilgisayar mı?

  • Konuyu başlatan Norm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3B
N

Norm

Ziyaretçi
Arkadaşlar ablam zamanında söz vermişti sana istediğin şeyi alacağım diye. Benim gönlüm iPhone 5S'te ama bir yandan bilgisayarım da olsun istiyorum. Diğer telefonlar hiç hoşuma gitmiyor. iPhone 4 eskidi artık almak istemiyorum. Sizce hangisi ? Oyunları sıkı olmasa da oynarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu pek önemseme. Bilgisayarı daha uzun kullanırsın. 5S alırsın 6 ay sonra 6 sı çıkar. Ama bilgisayar alırsan istediğin gibi upgrade yaparsın istediğin amaç doğrultusunda kullanırsın ve bu işi yapmakta baya zevklidir. Telefon alırsan istediğin yerde ve zamanda fotoğraf çekip internete yüklersin. Arkadaşlarınla bir yere gidince masanın üstüne koyar hava atarsın :) ama değmez. Hangisi seni mutlu edecekse onu al derim.
Tercihini bilgisayardan kullan ve mutlu ol :).
 
Bana göre en iyi telefon bile PC'nin yerini doldurmaz fakat bu kişiden kişiye değişebilir. PC'de tek yaptığın internette dolaşmak falansa telefonu al. Ya da olabilirse, Iphone 5s'in 2000 TL olduğunu varsayarsak o paraya ortalama PC ve telefon aldırabilirsin. Ama dediğim gibi PC'nin rahatlığı hiçbir şeye değişilmez.
 
Telefonda oyun oynadıktan sonra 10" bir tablette oyun oyna, o zaman telefonlar cidden oyun için değilmiş diyorsun. Mobil oyun oynamak istiyorsan tablet al derim, ve tabletten önce de bilgisayar al. Çünkü aralarında çok fazla fark var.
 
2000 tl vereceksin sana 2x1.3 ghz cacık bir işlemci, düşük ppi değerli olan ve yine düşük çözünürlüklü ekrana sahip bir telefon satacaklar. Sırf ios işletim sistemi optimize diye verdiğin paranın karşılığı olmayan bir sistem alacaksın. Demek istediğim 2bin liranın bin lirası cpu, ram falan vermiş oldugunu düşünürsen diğer bin lirayı sadece ios sistemine veriyorsun. İyi düşün bence. 2 bin liraya gayet canavar bir sistem toplanır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı