Kolay Gelsin kargo firmasını Amazon'a yakışmıyor

hovarda

Kilopat
Katılım
9 Mart 2013
Mesajlar
1.650
Çözümler
2
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İşsiz
Amazon.com.tr'den bir ürün aldım. Satıcı Kolay Gelsin diye bir firmaya vermiş. Ürün Ankara'dan Samsun'a gelecek halen yolda görünüyor. Başka bir kargo firması olsa dün teslim etmişti çünkü daha önce bu şehirden gelen yerlerden ürün aldığımda ertesi günün sabahı bende oluyordu. Bıundan sonra amazon.com.tr'den aldığım ürün Kolay Gelsin firmasına verilirse iptal edeceğim.

Screenshot_20240504_112338_Chrome.jpg
 
Aynı gün teslim, ertesi gün teslim tarzında belirtilmiyor ise normal. Ben Ankara'da sabah verdiğim siparişi akşamına evime teslim ediyorlar.
 
Ertesi gün teslim ibaresi yoksa normal. Hele de merkezi bir şehirde yaşamıyorsan. Hatay'dayken bile kolay gelsin çok iyi ve hızlı çalışıyordu. Allah'ın Samsun'unda bir zahmet ertesi gün teslim olmasın.

Hocam siz ne anlatıyorsunuz PTT Kargo bile Ankara'dan gelen ürünü 1 günde getiriyor bu firmada mı çalışıyorsunuz Allah'ın Samsunu ne demek dağ başı mı burası.
 
Ertesi Gün Teslim ibaresi yoksa normal. Hele de merkezi bir şehirde yaşamıyorsan. Hatay'dayken bile Kolay Gelsin çok iyi ve hızlı çalışıyordu. Allah'ın Samsun'unda bir zahmet ertesi gün teslim olmasın.
Samsun'u neden aşağıladınız ki hocam. Bende Samsun'da yaşıyorum ama sorun yaşamadım bu kargo firmasıyla.
 
Kolaygelsin bu ülkede en kaliteli hizmet veren firmadır hocam hayatım boyunca yaklaşık 7-8 farklı adreste ve 3 ilde sipariş verdim hepsinde de gayet hızlı, kaliteli ve iletişim halinde hizmet sundular. Bir kere olumsuz durum yaşadınız diye ki o durumda kargonuzun vaat edilen hızı bırakın sizin beklediğinizde hızda gelmemesi konusunda eleştirinize katılamayacağım. Adamlar 2 günde teslim garantisi verse ve getirmese eyvallah ama size zaten 7 Mayıs denmiş.
 
Ertesi Gün Teslim ibaresi yoksa normal. Hele de merkezi bir şehirde yaşamıyorsan. Hatay'dayken bile Kolay Gelsin çok iyi ve hızlı çalışıyordu. Allah'ın Samsun'unda bir zahmet ertesi gün teslim olmasın.
Samsun bölgenin en büyük ve merkez şehridir. Hele ki Ankara'dan gelen bir kargonun ertesi gün dağıtıma çıkması değil çıkmaması anormal olur.
 
Kolaygelsin bu ülkede en kaliteli hizmet veren firmadır hocam hayatım boyunca yaklaşık 7-8 farklı adreste ve 3 ilde sipariş verdim hepsinde de gayet hızlı, kaliteli ve iletişim halinde hizmet sundular. Bir kere olumsuz durum yaşadınız diye ki o durumda kargonuzun vadedilen hızı bırakın sizin beklediğinizde hızda gelmemesi konusunda eleştirinize katılamayacağım. Adamlar 2 günde teslim garantisi verse ve getirmese eyvallah ama size zaten 7 Mayıs denmiş.

Zaten bir siz alışveriş yapıyorsunuz biz mağarada yaşıyoruz kardeşim ben size ne diyorum siz ne diyorsunuz bu kargo firması hariç hepsi Ankara'dan gelen ürünü öbür gün teslim ediyor bunu anlamıyor musunuz? Bırak teslimi ürün halen yolda diyor.

Ürün bugün gelmezse Pazartesiye kalacak ben Pazartesi ve Salı çalışıyorum annem babam evde olacak mı belli değil bir hevesle bir şey alıyorum içine ediyorlar ya bu nasıl iştir.
 
Ankara'da yaşıyorum. Kolay Gelsin'in diğer illerdeki dağıtım ağları ne durumda bilmiyorum ama kargo firmaları içerisinde en kaliteli ve hızlı hizmet sağlayan firma olduğunu söyleyebilirim.

Amazon lojistik anlamında genel olarak çok başarılı. Amazon TR üzerinden yapılan yurtdışı alışverişlerde bile bir hafta en geç 10 gün içinde paketinizi elinize ulaştırıyorlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı