Kopya çekilen sınavda farklı notlar alındı

Bunun aynısı bize zamanında yaptılar. Bizim sınıfın zekileri sordu. Tabi hoca yine iyi niyetli sınavları kabul etti, performansa 0 girmişti sorduktan sonra. :D Siz kaşınmayın bence.
 
İlk sinavdan 1 aldigim icin ikinci sinavda erkekler arasinda kurdugumuz grupta cevaplari atmistik ve sinavi oradan yaptik. Kagitlar ayni, hoca sorsaydi onceden cevaplari atip beraber calistigimizi soyleyecektik fakat gecenlerde notlari girmis hocamiz ve herkesin notlari farkli. Hocaya sorup sormamak arasinda gidip geliyorum. Ne yapmaliyim?
Belki anlamış olabilir.
 
Hoca uyanmış en ufak laf ederseniz sizi fişekler gibime geliyor eğer notlar çok kötü değilse konuşmayın derim. Aslında o hoca değil de müdüre sorabilirsiniz ben bu dersten sınava girdim sonucunun doğru olduğunu düşünmüyorum deyin kağıtları görmek istiyorum deyip müdüre sorun. Bu arada hepiniz aynı anda sormayın birkaç ay ara ile sorun.

Birkaç ay derken okul bitti hocam. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında klasikleşmiş hikaye vardı, 4 arkadaş bütleri uyuya kaldıkları için kaçırıyorlar hocalarına yolda lastik patladı diye yalan söylüyorlar. Hoca da anlıyor bu durumu, 4 kişiye sınav hazırlarken 60 puanlık soru koyuyor geçme notu 50. Soru da hangi lastiğin patladığı :)

Sözüm ona, hiçbiriniz gidip de neden notum düşük demesin kalsın böyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı