Lenovo G510 veya Lenovo H530

Yener Kayahan

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2014
Mesajlar
103
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Girişimci
Ben bir kaç ay önce Lenovo G510 aldım ama ben alırken 2.5 ghz idi ve freedos değildi. Bir de şu var Lenovo'nun kendi sitesine bakıyorum ekran kartı 8750m gözüküyor bu modelde ama içinden 8570m çıkıyor. Performans açısından memnunum ama daha yüksek bir ekran kartı ile çıkmışken bana böyle gelmesi biraz batıyor. Neyse laptopta USB'lerde güç sorunu olduğundan yollamıştım servise şimdi gelince sorun devam ederse 2 kez daha iade hakkım olacak sanırım. Sizce iade edip masaüstü mü alsam? Malum laptoplarda güncelleme yapmak zahmetli ileride açamayacağı oyunlar da çıkacak ne yapmalıyım? Sizce değiştirirsem şu ürünle değiştirmeyi düşünüyorum sizce özellikleri iyi mi?

Lenovo H530 Core i5 4440 8GB 1TB + 8GB SSHD Windows 8 Fiyatı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü olan daha iyi çünkü RAM 8 GB ekran kartı daha iyi. Laptopta işletim sistemi freedos yani yok. Ve masaüstünde 1 TB + 8 GB SSD var diğeri 500 GB SSD yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopu ben aldığım zaman Windows 8 vardı. SSD de var hocam onları kaldırıp işlemciyi yükseltmişler sanırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı