Lenovo Legion R25i-30 kullanıcılarının görüşleri nasıl?

TV box ile kullanımda fark olmaz herhalde. Hocam biraz kullanımdan sonra da yorum yapsanız olur mu? IPS glow şüphe ettirdi.

Evet bende IPS glow yüzünden almakta tereddüt ettim ancak pek rahatsiz etmiyor, telefonda beyazlar daha şiddetli çıkmış, VA panel ile aradaki farkı atayım aklınızda bir fikir olsun.

20240510_192604.jpg

20240510_192634.jpg
 
Bilmiyorum kamerayla aşırı gösteriyor ama normal göz ile hiç fark etmiyorum.
Ya şimdi oğlum dediğim için çok özür dilerim.

Ben şimdi film izlemek istiyorum ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Yüksek hz kullananlar çok ayar yapıyor diye de almak istemiyorum pek. Birde IPS Glow'dan çok korkuyorum.
 
Ya şimdi oğlum dediğim için çok özür dilerim.

Ben şimdi film izlemek istiyorum ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Yüksek Hz kullananlar çok ayar yapıyor diye de almak istemiyorum pek. Bir de IPS Glow'dan çok korkuyorum.

Sorun değil.

Ben senden de fazla korkuyordum bu glow meselesinden ötürü ancak fotoğrafta görmüş olduğun VA monitör (3000:1 kontrast) film izlemek için daha iyi olması gerekirken bu monitör (1000:1) daha canlı ve doygun kalitede film izletiyor, bu monitörü tavsiye ederim her modelde gflow olmayacak diye bir kaide yok ancak rahatsız edecek olursa iade veya değişim mutlaka yapılabiliyor Hepsiburada ile.
 

Geri
Yukarı