Limit türev fasikül önerisi

Monchug1

Centipat
Katılım
15 Şubat 2023
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
AYT matematikte limit ve türevden fasikül alacağım. Seviyem ise şöyle anlatayım Bilgi Sarmal'ı içinden limit ve türevden ilk 3 testten gayet iyi çözüyorum fakat sonra ki testlerde 4-5 tane soru çözebiliyorum. Acıl - orijinal - apotemi üçlüsünden hangisini önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben apotemi çözmüştüm. Bence çok iyi soruları vardı ama söylediğiniz üç yayından hangisini çözerseniz çözün çok katkısı olur.
 
AYT matematikte ortalama kaç net yapıyorsunuz?
Ben meslek lisesinde okuyorum hocam okula gitmiyorum staja gidiyorum anlayacağınız çalışıyorum. Dershaneyle tamamlamaya çalışıyorum orada da ne anlatılıyorsa o , birçok konuyu bilmiyorum bildiklerimde de eksikler peşini bırakmıyor yani bu gibi sebepler göz önüne alındığında 10-15 civarı yapıyorum .
 
Söylediğiniz yayınlar en zorlarından. Ben apoteminin bütün fasiküllerini çözmüştüm. Acil'den de çözdüklerim vardı. Orijinal'in soru bankasını çözen arkadaşlarım vardı. Bu yayınlara ek olarak 3D de söyleyenebilir. Piyasanın en iyi kitapları bunlar bence. Vakit kısıtlı sonuçta ve herkes aynı kitapları çözüyor. Burada önemli olan çözülen ya da çözülemeyen soruların ne kadar anlaşıldığı. Yani hangi yayının kitabı alınırsa alınsın bu seviyedeki kitaplarda çok da fark oluşturmaz bence. Kırtasiyede inceleyip hangisi içinize sinerse onu alabilirsiniz bence. Ayrıca Eyüp B. gibi hocaların soru çözüm videolarını tavsiye ederim sorduklarınızdan bağımsız. Birçok kitaba bakıp iyi soruları çözüyordu 2022’de. Hala da vardır muhtemelen. Başarılar.
 

Geri
Yukarı