LOL Darius ve Gangplank taktikleri

Darius bir harıka hocam , counterlarıı cok rahat ezıyorum biraz heroyu bildikden sonra . Darius ile oynarken e yi adam kacarken at adaın yakınındayken sakın cekmeyı kullanp kendıne cekme onu yapıcaksan ya sana gang geldıklerınde cekıceksen yada kule altına cekmeye calısıcaksın . başka türlü teke tek vs girdigin zaman sakın e yı ılk kullanma her zaman kacarken karsıdakı rakip e sklini devreye sok ve adamlar solo topda vs attıgında mınyonların yakınında vs at cıme cekmeye calısır sızı veya boş bır alana sakın gıtmeyın mınyonunuza devam edın cunku darıus mınyonların yakınında fazla damage vuruyor . artı adama 4 vurus bir ultı kullanın 4 vurus altında sakın ultı atmayı denemeyın canı az ise . 4 veya 5 vurus 1 ultı tutustur bırakın uzerınde o adamın sag cıkma şansı yok :) ve son olarak q sklininde balta sallarken her zaman o baltanın ucunu adama getırmeye bakın fazla damage vurur.
 
GP ye Avarice Blade alıp sadece minyon kesiyodum ben. Hem item'dan hem de Q nun pasifinden gelen altınlar müthiş birikiyor. Bir müddet kasıyosun böyle. Adama da çakıyosun iki üç tane Q. Sonra avarice yi statik'e tamamla, bir de infinity al. Oyunu bitir koç.
 
GP, Takımın sağlamsa 18 levelde bütün builti satıp full ap ol. Baseden çıkma, 1 tanede cooldown itemi çık. Full ulti. Bir tf de penta, en kötü quadra garanti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı