Manor Lords nasıldır?

Arkadaşlar oyunu ilk çıktığı zaman aldım yaklasık 5 saatlik bir deneyimim oldu ve hiç sıkılmadan geçti bu süreç isterseniz zorlu isterseniz sadece gelişime açık seçenekleri olması hosuma gitti optimizasyon durumu gayet iyi ama harita ve etkinlikler vs çok gelişmesi gerekecek bir oyun
Tarlalarda çok kısıtlı üretim yapılabiliyor ama nadasa bıraktığınızda küçük baş hayvanlarınızı o arazide otlatabiliyorsunuz ve verimlilik artıyor gayet güzel ince bir detay.

stronghold crusader oynayanlar çok rahatlıkla oyunu oynayabilecektir sistem tamamen aynı :)
 
Şu an satın aldım 15 dolar fakat kartıma ''steam amsterdam 537,18 tl'' olarak yansıdı bu alışveriş. Nedenini bilmiyorum.
Oyundan bahsedecek olursak, bugün için birçok eksiğinin olduğu kesin fakat ucu o kadar açık bir oyun ki, uzun yıllar bir çok güncelleme alacağını düşünüyorum.
Oyunun en güzel yanı hem şehir kurma hem de stratejik, Total War tarzı savaş mekaniklerini barındırması.

Haftasonu almışsınız, dolar bazında oyun alırken hafta içi ve mesai saatlerinde almanız lazım.
 
Yaklaşık 20 saat civarında oynadım. Benim deneylerime göre oyundaki köyü geliştirme mekanikleri keyif de verse stratejisi çöp bir oyun. Şu an bana sorarsanız alınmaz çünkü oyunda aşırı fazla bug var ticarette ürünüm var satamıyorum veya adamlara savaş açacağım açtığım zaman düşman ordusu gelmiyor vs. Oyunun ilk başları çok keyifli olsada sonlara doğru iyice sıkmaya başladı aynı şeyleri sürekli yapmak. Oynadığım süre boyunca sürekli erzak sıkıntısı çektim ticaretten erzak alacağım fakat ürünümü satamadığım için para olmuyor. Bugün asker topladım savaş açtım fakat bug yüzünden düşmanın barış teklifini reddetmeme rağmen sürekli aynı teklifi yolluyor ve düşman ordusu oyunda gözükmüyor. Boş boş haritada geziniyorum. Bu yüzden bugün sildim fakat 2 günde bu kadar oynamamın sebebi sadece köyü geliştirmenin keyifli olduğu içindi. İleriki zamanlarda tekrar başlarım fakat şu an buglardan dolayı bu oyun oynanmaz.
 

Geri
Yukarı