McDonald's mı Burger King mi?

MC DONALDS MI BURGER KING MI?

  • Mc Donalds

  • Burger King

  • KFC?

  • Midyeci Ahmet??


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Eğer tercih edebilsem Burger King tercih ederdim. Tabii, ne de olsa at eti yiyeceğiz ama olsun.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Ben şahsen Starbucks'ın kahvelerine param yetmediği için McDonald's'a milkshake içmeye gidiyorum. Fiyatı çok uçuk değil. McDonald's'ın cheese burgeri şahane. Burger King'in hamburgerini hiç tatmadım o yüzden ona bir yorum yapamıyacağım.

Aga iyi güzel de acayip şekerli ya milkshakeleri. Ayrıca tam milkshake değil de, o kremamsı dondurmalarına soğuk süt eklenmiş gibi bir hali var.
 
McDonalds daha güzel geliyor bana.
Ama fast food olarak yemeyi en çok sevdiğim şey Popeyes'ın kemiksiz tavuklarıdır.. :)
 
Evet, bu 2 Fast food şirketi farklı hayatların lezzeti. Siz hangisini seviyorsunuz?

Açıkçası ben ikisini de seviyorum, MC Donalds'ın patatesleri mükemmel ötesi ama hamburgerin içinde bir marul ve köfte var. Burger King'e bakarsak içi dolu dolu, köftesinden geçilmiyor adeta, ama dondurma ve patatese geldiğimizde çöp kalıyor.

Bonus bilgi:
Normalde dünyada 56%100 sevilen McDonald's katarlılara satıldıktan sonra ıflas edecek kadar bir düşüş olduğunu duyurdu.
Kesinlikle ama kesinlikle kimsenin itiraz edemeyeceği bir gerçek söyleyeceğim. Ülkemizde hamburger olarak kesinlikle Burgerking, McDonald's 'dan 10 gömlek üstün. Türkiye'deki McDonald'slar Amerikadaki, İngilteredeki kadar kaliteli değil. Yurtdışında herkesin tercihi McDonald's iken Türkiye'de bu yüzden Burgerking. Adamlar bizim damak tadımızı daha iyi yakalamışlar sanki.
 
Tadı güzelse yerim ben vallahi.

Nasıl yapıldığını bilseniz kararınız değişir hocam şu an ortalama bir burger menü 150 TL üstü o paraya evde tavuk göğsü alıp pilavla yemek varken neden burger tercih edeyim ha illa burger diyorsan annem gurme ekmeği alıyor birlikte evde köfte yapıyoruz yiyoruz mis gibi oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı