Metin2 vs Knight Online

Hiçbiri. Ücretsiz MMO yoktur 🙂. 10 yıldan fazla Knight Online oynadım, attığın adımda cebinden para gider haberin olmaz. Aynı şey KO'nun yerli versiyonu Rise Online için de geçerli. P2W'i dibine kadar hissedersin. Para yatırmazsan da keyif alamazsın. P2W olmayan MMO oynamak istiyorsan WoW'a başlayacaksın. Onda da abonelik sistemi var, 6 aylık abonelik alırsın aylığı 136 ₺'ye geliyor, mis gibi oynarsın.
 
Pay to Win mi hocam, bu oyunları ücretsiz yükleyemiyor muyum?

Ücretsiz yüklersin de oyundaki her şey para. İtem basmak para, premiumlar para, Genie ( resmi koxp gibi bir şey ) para, trade para, tüm kozmetikler para, pk atabilmen için sağlam itemlerinin ve sağlam bir partinin olması lazım, o itemleri dizebilmek için de bol bol GB satın alman lazım. Kısaca her şey para. İtemsiz, işe yaramaz adamı kimse yanında gezdirmez partisine almaz. Hiç bulaşma derim. 1000 saat emek verir bir char dizersin, +9 seti olan bir adam gelir içinden geçer ruhun duymaz. Parana ve zamanına yazık. Ömrüm Knight ile geçti tamamen tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
 
Son düzenleme:
Pay to Win mi hocam, bu oyunları ücretsiz yükleyemiyor muyum?

Bu tarz oyunları genelde eski oynayanlar nostalji adına oynar. Keyif almak için oynayacak isen yeni tarz MMO'lara yönelmeni tavsiye ederim. Black Desert gibi.

Eğer derdin para kazanmak ise kısa vadede küçük paralar için Metin2 büyük paralar için Knight. Ama bu oyunlara para yatırmadan pek bir yere gelinmiyor söyleyeyim.
 
Bu oyunlar ücretsiz değil knight online en son 5-10 yıl önce arada bir şeyleri takip eder okurdum sadece aklımda kalan en son trade alışveriş takas pazar vb işlemler için ücret ödenmesi gerekiyordu. Bunları yapmadan karaktere bir şeyler yapılmaz haldeydi. Oyun içi cash Premium vs kim bilir ne kadar olmuştur. :)
Bu oyunlara Ücretsiz bakış açısı çok çok yanlış.
91 liyim çok şey yaşadım her türlü zamanında çok oynadım. En son Rosetta serveri vardı rakastansua clanı +21 +10 lar vs vs . :) D55F2FC9-9D74-484D-8062-35DD31423B1E.jpeg
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı