Mi 11 Lite 4G (courbet) HyperOS güncellemesi gelmiyor

Hvitstorm

Decapat
Katılım
8 Ekim 2021
Mesajlar
223
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sözde Ocak 2024'te alacak telefonların içindeydi bazı teknoloji sitelerine göre. Ancak hâlâ gelmedi. MIUI downloader uygulamasına göre de HyperOS alacakmış ama Android 14 almayacakmış. Neyin ne olduğunu anlamadım, Android 13 tabanlı HyperOS falan mı alacak yani? Bilgili kişiler konu hakkında aydınlatırsa memnun olurum.
 
2 Android ve 3 arayüz güncellemesi sözü dolmuş, HyperOS gelmesi mucize biraz. Gelirse de Android 13 bazlı gelir tabii.

Onun farkındayım, ben de bundan sonra ana güncelleme almasını beklemiyordum ancak çoğu teknoloji sitesinde HyperOS alacak cihazlar listesinde gördüğüm için bu konuyu açtım. HyperOS da Android 14 tabanlı olduğu için biraz kafa karışıklığı oldu. MIUI Downloader vs. tarzı uygulamalara göre kesin alacakmış gibi duruyor ancak Android 14 olmadan.

Listeye göre gelecek ama zaman alabilir. Öncelik her zaman daha yeni ve amiral gemisi cihazlardadır. Courbet bir Custom ROM ise ve bl kilidiniz açıksa gelmeyebilirmiş. Detaylı bilgiye sahip değilim. Şu konuyu okuyun.

Telefonu 3 yıldır sıradan kullanıcı gibi varsayılan olarak kullandım, bootloader kilidi kapalıdır herhalde. Nasıl kontrol edebilirim? Şu anda MIUI 14.0.4.0(TKQMIXM) ve Android 13 yüklü.
 
Telefonu 3 yıldır sıradan kullanıcı gibi varsayılan olarak kullandım, bootloader kilidi kapalıdır herhalde. Nasıl kontrol edebilirim? Şu anda MIUI 14.0.4.0(TKQMIXM) ve Android 13 yüklü.
Global rom o. Bl kilidi kapalı ise hyperos güncellemesi gelecektir. Çünkü güncelleme listesinde var. Bekleyin derim.
 
Nisan ayına geldik hatta bitmek üzere ama hala almadı güncelleme. Listede olmasına rağmen hala gelmedi. Umarım yakın zamanda gelir ocak listesinde olmasına rağmen hata tık yok.
 
Nisan ayına geldik, hatta bitmek üzere ama hala almadı güncelleme. Listede olmasına rağmen hala gelmedi. Umarım yakın zamanda gelir Ocak listesinde olmasına rağmen hata tık yok.

Günlük işler için güzel telefon ancak yavaş yavaş Xiaomi'nin unuttuğu cihazları arasına giriyor gibi, bakalım HyperOS neleri değiştirecek.
 

Geri
Yukarı