MSI Vector GP77 023TR laptop 2K OLED 360Hz monitör kaldırır mı?

Oled monitörde sıkıntı yaşar mıyım yani ben uzun süreler açık bırakmayı planlıyorum monitörü sıkıntı yaşar mıyım? Siz ne derseniz o 4k kaldırmaz diyorsanız gerek yok zaten.
 
OLED monitörde sıkıntı yaşar mıyım yani ben uzun süreler açık bırakmayı planlıyorum monitörü sıkıntı yaşar mıyım? Siz ne derseniz o 4K kaldırmaz diyorsanız gerek yok zaten.

4070 8 GB laptop kullananlar performansını daha iyi bilirler. Ben teknik açıdan yorumluyorum.
Grafik kalitesi ne kadar artarsa o kadar GPU'ya yük biner. Günümüz için 8 GB VRAM ortalama değerde kalıyor.

OLED monitörlerin kullanım şekilleri var. OLED yanığı oluşmaması için kullanıcı dikkat etmeli. Bazı markaların bir de piksel değişim teknolojisi oluyor. Piksellerin soğuması önemli bir faktördür OLED panelde.
Bunlar harici renk cümbüşü, siyahlar ve tepkime inanılmaz başarılı. Kullanmak ayrı bir keyif veriyor.
4K'da alacağın performansa net emin olamadığım için 2K-OLED tavsiye etmeye çalışıyorum.
Benim sunduğum Agon ile senin baktığın 360Hz MSI ile arasında seçim yapabilirsin. Fakat MSI hem çok pahalı hem stokta yok.
 
Hocam nasıl dikkat edebiliriz birde 2k360hz kaldırmayacağı için sizin dediğiniz gibi zaten koskoca konu bununla ilgiliydi agon’u hem siz tavsiye ettiğiniz için hemde sistemimin kaldıracağı için almayı düşünüyorum yani Oled eğer aldığımda birkaç sene içerisinde yanacaksa yani benim ileriki senelerde bu kadar bütçem olmayabilir o yüzden yani yanıyor mu bende switch Oled var 10 saat oynadığım oldu powerbank takılı hiç yanık yok yani yanacaksa aldıktan sonra başka paneller tavsiye edebilir misiniz tabi ki Oled çok istiyorum ama paramın çöp olmasını istemem
 
Hocam nasıl dikkat edebiliriz bir de 2K360Hz kaldırmayacağı için sizin dediğiniz gibi zaten koskoca konu bununla ilgiliydi Agon'u hem siz tavsiye ettiğiniz için hem de sistemimin kaldıracağı için almayı düşünüyorum yani OLED eğer aldığımda birkaç sene içerisinde yanacaksa yani benim ileriki senelerde bu kadar bütçem olmayabilir o yüzden yani yanıyor mu bende Switch OLED var 10 saat oynadığım oldu powerbank takılı hiç yanık yok yani yanacaksa aldıktan sonra başka paneller tavsiye edebilir misiniz tabii ki OLED çok istiyorum ama paramın çöp olmasını istemem

Ben Agon'un kararındayım. Tek eksiği 26.5 inç olması.
Şu modelin 31 inç olanı olsaydı sizin için kusursuz bir monitör olurdu.
Oyunlar için boyutu ideal ama işiniz için belki yer yer ufak kalma ihtimali var.
İncelemesine tekrar baktım. Kusur göremiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Öyle kolay yanmaz OLED. Aynı noktada kalan nesneler ve yüksek parlaklık burn-in konusunu tetikliyor. Masaüstünü temiz ve parlaklığı en tepede kullanmazsınız olur biter.

Zaten bu monitörü eskitene kadar yanına işiniz için bir monitör alırsınız. 75Hz/4K/31 inç ya da daha büyüğü setup tamamlanmış olur.
 
Hocam 31 inç olur mu ki 4K olmaz demiştiniz bir de hocam kurgu için bana yeter 13 inç te bile montajlanabiliyor.

Bu AOC'un 31 inç modeli olsaydı dedim.
Kurgu işlerini bizzat yapmadım siz daha hakimsinizdir tabii.
Ben dün kendi üstlerime de danıştım. Bu AOC net tavsiyem.
OLED panele sahip bir monitörü o paraya almak kolay değil. Ülkemizde her şey aşırı pahalı çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı