Nokia lumia 1320 mi yoksa Samsung Galaxy s4 mini mi ?

İşlemci olarak ve ekran çözünürlüğü olarak Lumia 1320 önde iken kamera kalitesinde S4 Mini önde. Grafik yongalarının modelleri aynı. Oyun ve sosyal işler için Lumia 1320' yi öneririm.
 
kullandığımdan biliyorum ön kamerasını kullanmak istemezsin emin ol vga selfie çekinmeyi falan unut, ve arka kamerası 5mp yeterli değil göze batan bi çozunurluk var wp 8.1 final ile duzeltilir umarım
Kuzenim şu an 1320 kullanıyor ön kamerası fazlasıyla iyi bu arada ön kameradan hiçbir telefondan yüksek performas beklemeyin
ancak nokia nın yeni çıkaracağı lumia modelinin 5 mp ön kamerası olması bekleniyor
ön kamerası çok mu kötü ? @maco

@maco eğer 1320 kullanıyorsan ön kamerası ile bize birkaç fotoğraf çekip konuya atabilirmisin ?
kuzenimin çektiği fotolar biraz büyük ama idare edin
on_kamera_p.jpg
 
arkadaşlar microsoft'un uygulama için düşündüğü şey galiba windows phone windows işletim sistemi ve xbox platformlarını bir uygulama mağazası ile devam ettirmek bunu nereden çıkarttın diyenler olacaktır mesela microsoft windows 8.1 işletim sisteminde mağaza uygulamasıyla windows phone mağaza aynı içerikte ve microsoft'un windows 9 veya sonrası için sistemsel değişikliğe gideceği söylentileri bu düşüncemi biraz destekliyor eğer böyle bir şey olursa windows ve windows phone için ayrı ayrı geliştirici olmasına gerek kalmayacak.Bence microsoft geliştirici hesaplarını ücretsiz yaparsa bu yolda daha çok ilerleyecektir diye düşünüyorum.
 
Nokia Lumia serisinde güncelleme sıkıntısı olmaz.Amma Samsung bir telefon üretir , 1 yıl sonra telefonu unutur.Yani güncelleme vermez.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı