Okul beni aşırı yordu

Hocam ben en yakın zamanda açığa geçmek istiyorum. Okul gereksiz ve sınıftakilerin sesini çekmek, hocaların anlatımından bir şey anlamamak, performans, ödev vb şeyler sıkması, zamanımın boşa harcamam, boş gidip boş gelmemden dolayı ben hemen açığa geçmek istiyorum.

Eylül'de açığa geçişler açılınca geçebilirsin tabii şartlar karşılıyorsa. Açığa geçmen daha iyi olur. Çoğu kişi boş gelip boş gidiyor. Evde kendin çalışırsın daha iyi verim alırsın.
 
Bende 12. sınıfım ve bende bıktım ama başka çaren yok. Şu 1-1.5 sene kendini salmayı dene yani sınavlara fazla odaklanma sadece geçmeye çalış 12. sınıfta tam gaz çalışıp eksiklerini kapatırsın.
 
Teoride doğru ancak pratikte 9. sınıftan açığa geçmek onun disiplinini yerle bir eder.

9. sınıf olduğunu unutmuşum. 9. sınıfta bence de geçilmemeli. 12'de geçmek çok yararlı olur. Hatta 11'de geçmek bile güzel olabilir. Dershaneye gidip okulda alacağından çok daha iyisini çok daha kısa sürelerde almak çok mantıklı.
 
Ben açık liseye hafızlık yoluyla geçmek istiyorum ama geçebilmek için 1 yıl boyunca hafızlık eğitimi almak gerekiyormuş diye duydum, doğru mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı