Opel Insignia 1.6 T Sports Tourer Cosmo alınır mı?

1 depoyla 1 ay gider mi? Şehir içinde. Yakıtı çok fazla deniyor sizin deneyiminizdede yakıtı çok yakmış mıydı?
O kullanımınıza göre değişir ama 1.6 turbo benzin bir araba için ne çok yakıyor ne de az, tam olması gereken kadar yakıyor. Ben ortalama 7 lt/100km ile gezmiştim.
 

Eski kasa meganlar pek hoşuma gitmiyor. Hatchback arabada küçük geliyor sığmama durumumuz var. Kedi var tuvaleti falan çok yer kaplıyor. Station wagon ya da sedan daha çok bakıyoruz.
 
D segmentinde bu fiyat aralığında Insignia var bir tek. C segmentide olabilir. 600-700k bütçe var fakat km boya değişen önemli. Insignia aklımıza çok yatmıştı fakat yakıtı çok fazla galiba. Focus değil de C Max daha aile arabası geliyor genişliğiyle büyüklüğüyle.
2 sene 1.6 TDCi Titanium paket C-Max kullandım geniş ve dolu bir araç arıyorsanız kesinlikle öneririm. Yakıt olarak ağırlığına göre iyi denilebilecek seviyede ortalama 5.8lt/100km gördüm. 2 sene boyunca arıza için sanayinin yanından bile geçirmedi araç.
 
7lt çok iyi bir değer hocam. Bazı yerlerde şehir içi 12-13lt yazmışlar.
Eğer cılkını çıkararak kullanırsan onu da hiç acımadan yakar, ama şehir içinde olması gereken gibi kullanırsan 7-8 litrelerde gezersin. Araba ağır olduğu için yaktıracağın yakıt senin ayağına bakıyor. "Dışkıya" basar gibi gaza basarsan çok yakar.
 
2 sene 1.6 TDCI Titanium paket C-Max kullandım geniş ve dolu bir araç arıyorsanız kesinlikle öneririm. Yakıt olarak ağırlığına göre iyi denilebilecek seviyede ortalama 5.8lt/100km gördüm. 2 sene boyunca arıza için sanayinin yanından bile geçirmedi araç.

Fiyatları biraz uçmuş. 710k var 780k yazanda var. 2013 ve üstü yenilenmiş kasalar çok iyi fakat fiyatları uçmuş. Yakıtı çok iyiymiş bu arada öyle bir ağırlığa göre. Rüzgar sesi biraz düşündürdü bizi tasarımından dolayı siz bu konuda ne diyorsunuz? İçeriye rüzgar sesi alıyor mu 120-160km hız arasında. Gidişi falan nasıl arabanın aile için yeterli mi? Bastık mı güzel bir his bırakır mı?
 
301 vardı, Çok memnundum..
301'de THP motor yok yalnız. Ondaki motorların hepsi garülbeladan kalma atmosferik makineler, tabiki de bozulmaz. THP motor sıkıntılı, o da 301'de yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı