Rehber Playstore.com oyun alabileceğiniz bedava 50 TL nasıl alınır?

Bu ay eski haline geri değiştirmişler galiba, Prime üyesi olmadığımız halde bu ay alabildim. Kaç liralık kod olduğuna bakamadım ama.
 
İlginç bir şekilde Aralık ve Ocak'ta almıştım sonraki aylarda alamadım bu ay denediğimde 24 mbps internet kullanmama rağmen kodu verdi fakat daha önce kullanılmıştir diyor.
 
Acayip bir şey oldu. Bu akşam bana bir kod geldi. Gelen kod ile playstor.com üzerinde Xbox hediye kartını, kodu kupon olarak kullanarak aldım. Şimdi baktım, kampanya sayfası güncellenmiş. Koşullar tek şey dışında aynı, artık gönderilecek kodlar PBS alımında kullanılamayacak, indirim kuponu olarak kullanılabilecek. Fakat bizim için eskisine göre pek bir şey değişmiyor. Yine cüzdana yükleme yaparak veya Xbox hediye kartı alarak kullanabiliyoruz. Güzel olmuş. En azından kampanyanın tümden bitmesinden iyidir.
 
Taahhüdüm yenilendi 100 Mbps'den 75 Mbps'e geçtim yararlanamazsınız diyor ilginç.
Muhtemelen dağıtılan kod sayısı bitmiştir. Ben Mayısın ilk gününden beri deniyorum. Bugün sms geldi. Gönderdikleri kod daha önce kullanılmış şeklinde hata veriyordu. Onun telafisi bu herhalde
 

Yeni konular

Geri
Yukarı