PS4 kırdırmak mantıklı mı?

Crowzz1903

Femtopat
Katılım
11 Nisan 2024
Mesajlar
54
Arkadaşlar PlayStation'ı alalı yaklaşık 7-8 yıl oldu hiç bakım yapılmadı yani hor kullanıldı. Çocukken umursamıyordum hard diski bozuldu tamirciye götüreceğim diyorum ki hazır götürmüşken kırdırsam mı malum oyun fiyatları çok pahaladı. önerilerinizi bekliyorum.
 
Arkadaşlar PlayStation'ı alalı yaklaşık 7-8 yıl oldu hiç bakım yapılmadı yani hor kullanıldı. Çocukken umursamıyordum hard diski bozuldu tamirciye götüreceğim diyorum ki hazır götürmüşken kırdırsam mı malum oyun fiyatları çok pahaladı. Önerilerinizi bekliyorum.

Eğer oyun alacak paran yoksa kırdır bence korsan oynarsın.
 
Hocam şöyle diyeyim tek kazancım günlük harçlığım bir de yazın çalıştığım para bilgisayarım kötü onu yeniliyeceğim gidip yemek, spor paramdanda para azaltmak istemiyorum 1 oyun içinde 1 ay beklenmez bence.

Ne yapacagını bilmem ama söyledigin gibi cihaz 7-8 senelik ise kırdırman sorun olmaz zaten garantisi de yok oyunlara para vermek kolay değil.
 
Online olmadan oynarım diyorsan direk kırdır.
 
PSN'ye giriş yapamayacaksınız eğer sorun değilse mantıklıdır. Ayrıca kırık PS4 piyasası orjinal PS4 piyasasına kıyasla daha yüksektir, böyle de bir avantajınız olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı