R9 280X Model Seçimi

Aslında 3'ü de iyi. 3-4 fps fark etmez. Önemli olan monitör. 120fps aldığın bir oyunu 60hz bir monitörde oynarsan pek iyi görüntü alamazsın. Çünkü tüm görüntüler kırılır. ayrıca r9 270x=gtx 770 diyorlar. artık gerisini sen düşün.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 770=R9 280X. Arkadaşın verdiği linkler arasında en iyisi VAPOR-X'dir. Asus R9 kullanıp ısınma sorunu yaşayan insanlarla dolu forumlar. Emin arkadaşımız Gtx 770'in 4 gb modelini önermiş. Eğer onu alacak bütçeniz varsa R9 290 alabilirsiniz. Bende Gtx 770 kullanıyorum kardeşim. Ama render ve oyun videosu çekme ile işim olmasa R9 280X VAPOR-X alırdım.
 
Asus'un sorunlu olduğunu belirtmişler. Ama Asusla ilgili değil. GPU ile ilgili bir sıkıntı olduğuda söylenmişti. İşler aslında Asus'un üstüne kaldı diyebiliriz. O yüzden şüphem yok değil. Ben olsam Sapphire'e yönelirdim. Vapor-X Soğutması hiç hafife alınacak derecede değil. Ama bütçemde sorun yok dersen kesinlikle GTX 770.

İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Butçeme uyan Gtx 770, 2 gb 256 bit.
Bundan dolayı Performanstan feragat etmesinden korkuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
280x modeline çok takıyorsunuz. Acaba Turboduo modeli neyinize yetmiyor. Alın kullanın, gayette güzel bir sorunu da mevcut değil. Ayrıca alabileceğin en iyi F/P ekran kartlarından. Fiyatı daha fazla artmadan almak lazım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı