Razer DeathAdder V3 Pro vs Viper V3 Pro

AnkaTR

Kilopat
Katılım
6 Nisan 2016
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bir süredir Razer DeathAdder V3 Pro almayı düşünüyordum fakat Viper V3 Pro modeli yeni çıkmış ve üstüne biraz da eklemeler yapılmış o yüzden Viper V3 Pro almayı da düşündüm. Türkiye'ye satışa ne zaman gelir acaba? Fiyatları Razer'ın sitesinde dolar cinsinde aynı gözüküyor. Beklemeye değer mi? Sizce ne yapmalıyım?

Not: Karışıklık olmasın bahsettiğim fare Viper V3 HyperSpeed değil yeni çıkan Viper V3 Pro modeli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Viper'i tanıttıklarında ürünlere zam yapmışlar muhtemelen daha düşmez, bende V2 alacaktım fiyatları hep 4500'e çekmişler 3000-3500'den.

Razer'in sitesinde şu an DeathAdder V3 Pro ile aynı fiyatta gözüküyor 160 dolardı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer çok uzun süre almazsa ve ürünlere tekrardan bir zam yapılmazsa Viper V3 Pro 5000 TL'ye çıkacağını düşünüyorum.
 
Ben de şu an arayış içerisindeyim. En iyi mouse hangisi ona bakıyorum ama genelde kronik sorunlar oluyor. Mesela Viper v2 Pro almaktan son anda dongle problemi yüzünden vazgeçtim. Çoğu kişi kablosuz çalıştıramıyor. İstediğim bir modeldi, uzak duruyorum.

Superlight için de iyi şeyler söylenmiyor. Ona da pek yanaşamıyorum.

En sorunsuz olan Deathadder V3 Pro gibi fakat gıcırtı olabiliyormuş. Şu an normal kablolu Deathadder V2 kullanıyorum ve malzeme kalitesi berbat ötesi. V3 Pro aynı diye korkup ona da bulaşmıyorum. Gıcırdamasından, gövde oynamasından ve yan tarafların erimesinden tut olmayan sorun yok :)

Viper V3 Pro bekleyenlerden biriyim ama fiyatı 6.000TL'den aşağı olmayacak. Mouse için en fazla 5.000TL veririm. O kadar yukarı çıkmayı düşünmüyorum.

Türkiye'de yaygın olmayan çok iyi mouse modelleri var. Mesela Fnatic x Lamzu Thorn iyi bir mouse. Fakat bulunmuyor. Ancak Sahibinden'de bulunuyor.

Kısacası bütçem var fakat ortada en iyi mouse diyebileceğimiz mouse yok. O kadar para veripte memnun kalmayacağım bir şey istemiyorum. Siz ne yaptınız?
 
6000₺ olacağını hiç sanmıyorum. Olsa bile 1 ay içinde düzgün bir seviyeye iner. GPX 2 gibi.
Sitesinde fiyatı 160 dolar yazıyor. Şu anki kurla bile 5.000TL'yi geçiyor. Bunun vergisi bilmem nesi derken, bizim firmalar en az 6.000TL'den satışa sunar. Kaldı ki GPX 2 hala düzgün seviyede değil. 5.000TL'den satılıyor. Çıkalı bayağı oldu. Bizim ülkeye yeni ürün gelince maalesef en üst seviyeden uçuyorlar. Fırsatçılar çok.
 

Geri
Yukarı