Rockstar Games Launcher arkada çalışıyor ama ekrana gelmiyor

lewuust

Centipat
Katılım
4 Aralık 2022
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, sorunum başlıkta yazdığı gibi. Ayrıca Steam'dan GTA 5'i açmayı denediğimde açamıyorum oyun arkada açık gözüküyor ama ne görev yöneticisinde ne de görev çubuğunda gözükmüyor.
 
Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmuyorsa kısa yollara sağ tıklayıp her zaman yönetici olarak çalıştırma ayarı da yapabilirsin.
 
O zaman görev yöneticisinde başlangıç programlarında bahsettiğin launcher aktifse onu deaktif et yani bilgisayara restart attığında sistem açılırken otomatik açılmasın. O zaman tekrar dene.
 
O zaman görev yöneticisinde başlangıç programlarında bahsettiğin Launcher aktifse onu deaktif et yani bilgisayara restart attığında sistem açılırken otomatik açılmasın. O zaman tekrar dene.

Otomatik açılmıyor ben Steam'dan GTA 5'i açınca otomatik Rockstar Games'de açılıyor ve daha da kapanmıyor. %24 CPU'dan %0'a düşüyor.
1685909461571.png
 
Bu aşamasa sağ tıklayıp görevi sonlandır çalışmıyorsa eğer steam'den oyuna hiç girmeden önce bahsettiğim yönetici olarak çalıştırma özeliğini sağ tıklayıp özelliklerden aktif et.

1685909601106.png
 

Geri
Yukarı