S24 Ultra vs Honor Magic 6 Pro

Hangisi senin gözüne hitap ediyorsa onu al cekilen fotolari incele ikinci elde Samsung'un marka degeri biraz fazla oldugu icin satisin belki kolay olur. S24'ün kamera sensöru 1.33 inc Honor 1 inc dolayisiyla cekim kalitesinde fark olacaktır. Honor daha prosfesyonel durabilir.
Bikaç inceleme videosu izledim. Reklam aldıkları çok aşikar. Ama fotoğraf çekimi çok iyi. Merak ettiğim şu; sosyal medyada paylaşım yapıldığında fotoğrafın kalitesi düşüyor mu? Düşüyorsa eğer bi anlamı kalmıyor. S24u anlaşma yaptığı için düşmüyor denildi
 
Birkaç inceleme videosu izledim. Reklam aldıkları çok aşikar. Ama fotoğraf çekimi çok iyi. Merak ettiğim şu; sosyal medyada paylaşım yapıldığında fotoğrafın kalitesi düşüyor mu? Düşüyorsa eğer bir anlamı kalmıyor. S24u anlaşma yaptığı için düşmüyor denildi.

Yabancilarin karşılaştirmalarini izle kanka YouTube'da. Samsung'ta 200 MP kamera varxa zaten 12 olarak cekiyor. Pek bir kayıp yasamazsin. Optimize olayida bence IPhone'da vardîr cunku iOSa özel çıkıyir uygulamalar Android kismîndan emin değilim S22'den sonra uyumlu diyorlar bende çok da önemli değil.
 
İkisi de olur. Kendime Magic6 Pro alırdım ama çözünürlüğü daha yüksek ekran istiyorsanız ve kamerada 5x optik zoom'a kadar detaylara önem verip sosyal medya optimizayonu arıyorsanız size S24 Ultra daha uygun bir cihaz gibi.
 
Merhaba arkadaşlar. Honor magic6 Pro hediyeleri ve ön sipariş kampanyasıyla birlikte 55 bin TL. S24 Ultra ise 63-64 bin bandında. Benim için kamera ve ekran önemli. Ortalama bir 4 yıl götürsün istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim.

Her ikisi de götürür. Ben olsam hediyesini kaçırmayıp Magic 6 Pro alırdım. Yoksa iki cihazı kıyaslayacak olursak çok detaya inmek lazım. Normal bir kullanıcı için her iki cihazda yeterli olacağı için ucuzunu alıp hediyelerden yararlanabilirsiniz. Honor piyasasını bilmiyorum ama Samsung piyasası her türlü daha iyi olduğunu göz önünde bulundurmak gerek. Honor'u satarken Samsung gibi kolay satmak gibi olmaz.
 
Bikaç inceleme videosu izledim. Reklam aldıkları çok aşikar. Ama fotoğraf çekimi çok iyi. Merak ettiğim şu; sosyal medyada paylaşım yapıldığında fotoğrafın kalitesi düşüyor mu? Düşüyorsa eğer bi anlamı kalmıyor. S24u anlaşma yaptığı için düşmüyor denildi
Muhtemelen Samsung disindaki Android markalarından kalite duser. Ben S24 kullaniyorum paylasim yaparken herhangi bir dusus yasanmiyor. Bu Samsung sayesindedir Honor'da durum nasil bilemem. Ha Honor icin soyle bir çözüm yapabilirsiniz Instagram üzerinde hileli Instagram kurulabilir. Bir ayar vardi uygulamada fotoğrafı oldugu gibi paylaşıyordu. Guvenli mi degil mi bilmiyorum ama. Sorunuzun cevabina gelirsek bence S24 Ultra alin. Telefon sadece donanimiyla iyi olmuyor. Guncelleme konusunda servis konusunda Samsung ile yarisamaz Honor. Iyi cihaz olabilir ama yazilimdan dolayi ve genel cihaz kalitesinden dolayi Samsung diyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı