Sahibinden Param Güvende nasıl işliyor?

Daha fazla  
Merhaba. Bir ilan buldum ve satıcı bana güvenlik açısından ikimiz için şöyle dedi: Sahibinden'e bu ürünleri yolluyorum (ürünler çamaşır makinesi gibi beyaz eşya ürünleri). Sahibinden "Param Güvende" ile beraber sen parayı Sahibinden'e ödüyorsun, kargo evine geliyor, kurulum yapılıyor, test ediyorsun, 24 saat içinde onay verirsen şirkete yatırdığın para bana geliyor dedi. Onay verene kadar Sahibinden'de bekliyormuş onun malı için benim de param için. Doğru mu dostlar? Bilen birisi açıklayabilir mi? Böyle bir olay yaşadınız mı daha önce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödediğiniz tutar Sahibinden'in havuzuna düşüyor daha sonra satıcı ürünü belli bir süre içerisinde kargoluyor(Yurtiçi ve PTT ile) ürün sizin elinize ulaştığında 2 gün içerisinde ürünü test edip onaylamanız gerekiyor. Onayladıktan sonra ücret satıcıya aktarılıyor. Eğer hiçbir işlem yapmazsanız yine ücret satıcıya aktarılıyor. Eğer iade talebinde bulunursanız ürünü belli bir süre içerisinde satıcıya geri kargolamanız gerekli. Eğer kargolamazsanız yine ücret satıcıya geçiyor.

Ödediğiniz tutar Sahibinden'in havuzuna düşüyor daha sonra satıcı ürünü belli bir süre içerisinde kargoluyor(yurt içi ve PTT ile) ürün sizin elinize ulaştığında 2 gün içerisinde ürünü test edip onaylamanız gerekiyor. Onayladıktan sonra ücret satıcıya aktarılıyor. Eğer hiçbir işlem yapmazsanız yine ücret satıcıya aktarılıyor. Eğer iade talebinde bulunursanız ürünü belli bir süre içerisinde satıcıya geri kargolamanız gerekli. Eğer kargolamazsanız yine ücret satıcıya geçiyor.

Yani adamın dolandırıcı olabilme gibi ihtimali olabilir mi sahibindene güveniyoruz ama.

Yeni konular

Geri
Yukarı