Sarms nereden alınır?

EmreParlak

Hectopat
Katılım
16 Mart 2021
Mesajlar
81
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MK-677 veya RAD-140 almayı düşünüyorum ancak nereden alınır nasıl kullanılır pek bir bilgim yok maalesef.
Mutantsupplement.com diye bir mağaza üzerinde uygun fiyata satılıyor bu ürünler. Acaba güvenilir midir kullanan var mı?
 
Sarms nereden alınır değil, hiçbir yerden alınmaz. Daha insan üzerinde ne gibi yan etkilere yol açtığını bilmediğin bir şeyi niye kullanasın ki?
 
Ben kullanayım size yan etkileri bildiririm hocam öğrenmiş oluruz :D
Yan etkilerini falan geçtim ben nereden alırsan al %95 ihtimalle dolandırılacaksın zaten. Boyalı su satacaklar sana. Yurt dışından güvenilir yerlerden bir yakınının temini ile edinebilirsin. Karar senin kararın kullanma diye başını ütülemeyeceğim ama nasıl kullanılır, nereden temin edilir, nasıl etkiler verir, nasıl yan etkiler gösterir gibi hakkında hiç bir şey bilmediğin bir şeyi alıp vücuduna sokma kararını nasıl verdin sorun bu. Bu mental yapı ilerde çok yanlış kararlar vermene yol açabilir. En azından biraz daha kendi araştırmanı yaparak biraz daha üstüne düşünüp alsan çok iyi olur. Seni tanımam etmem ama çoook genç gördüm pişman olan. Naçizane bir abi tavsiyesi olsun benden sana.
 
Yan etkilerini falan geçtim ben nereden alırsan al %95 ihtimalle dolandırılacaksın zaten. Boyalı su satacaklar sana. Yurt dışından güvenilir yerlerden bir yakınının temini ile edinebilirsin. Karar senin kararın kullanma diye başını ütülemeyeceğim ama nasıl kullanılır, nereden temin edilir, nasıl etkiler verir, nasıl yan etkiler gösterir gibi hakkında hiçbir şey bilmediğin bir şeyi alıp vücuduna sokma kararını nasıl verdin sorun bu. Bu mental yapı ileride çok yanlış kararlar vermene yol açabilir. En azından biraz daha kendi araştırmanı yaparak biraz daha üstüne düşünüp alsan çok iyi olur. Seni tanımam etmem ama çok genç gördüm pişman olan. Naçizane bir abi tavsiyesi olsun benden sana.

Açıkçası sadece merakımı tatmin etmek istiyorum aslında zaten iyi ve hızlı şekilde vücudumu ilerletiyorum ama internette görünce öyle MK-677 diye bir maddenin steroid ile aynı etkiyi yapıp yan etkisi olmaması olayı falan çok cazip gelmişti.
 
Açıkçası sadece merakımı tatmin etmek istiyorum aslında zaten iyi ve hızlı şekilde vücudumu ilerletiyorum ama internette görünce öyle MK-677 diye bir maddenin steroid ile aynı etkiyi yapıp yan etkisi olmaması olayı falan çok cazip gelmişti.
''Steroid ile aynı etkiyi yapıp hiç yan etki vermiyor'' bilgisini kimden ya da nereden aldıysan o kaynaktan bir satır daha okuma. Belli ki seni bu bilgi yanıltmış zaten ama durum hiç öyle değil :) Kendine iyi bak.
 
Türkiye'de üretilen çoğu steroid vb ilaçlarin çoğu belkide hepsi steril alanlarda üretilmiyor. Yurtdışı tanıdığım varsa ordan ashwagandha getirt trendyoldan almak gibi bir hata yapma.
 
Bu iş ilk yominbine aswaganda mıdır nedir o tarz şeylerle başlar, oradan bir üste dmaa Sarms'a geçilir oradan da yavaş yavaş testo vesaire devam edilir. Yani bunlara başlayan zaten steroide başlayacak ama yavaş yavaş alıştıra alıştıra başlayacak olan kişidir.
 

Geri
Yukarı