Tab S9'daki delik nedir?

Be

Yani evet ses kaydediyor da, o delik ne işe yarıyor ben orada takıldım. Onun gibi 3-4 delik daha var mesela kullanım kılavuzunda vs. de yazmıyor ilginç.

Ben bir teori ortaya atayım madem emin değiliz, bu deliklerin hepsi mikrofon deliği olabilir çünkü şu anki devir uzaktan çalışma veya uzaktan eğitim devri Samsung, toplantı esnasında ses kalitesinden ödün vermemek adına birkaç yere mikrofon vermiş olabilir. :)
 
Oldukça olası bir teori ama gerçek olmama ihtimali da var ben merakımı gidermek için gün içerisinde Samsung yetkili mağazasını ziyaret edeceğim bakalım ne diyecekler.
 
Samsung Members'te mikrofonları test edebleceğiniz bir yer vardı. Burada mikrofonun nerede olduğunu da söylüyordu.
 
(Güncelleme)
Selamlar, Samsung yetkili servisini ziyaret ettim. Sağ olsunlar çalışanlar çok ilgili, problemi çözmeyi yönelik yaklaştılar.
Üstteki iki giriş (delik) mikrofon alıcılarıymış ve buraya sokulan iğne (kendi Samsung iğnesi) zarar veremezmiş çünkü mikrofon içerde kalıyormuş, iğne oraya ulaşamazmış. (ne kadar bastırırsan bastır) hatta kendi telefonunu çıkarttı orada aynı şekilde mikrofon alıcı kısmına iğneyi soktu vs. (S22 idi galiba) üstelik tablete test de yaptılar. Kullanıcıların ulaşamayacağı bir arayüze girip iki mikrofonu ve diğer aksamları test ettiler. Herhangi bir sorun çıkmadı.

Bugün elime ulaştı tablet, zaten öncesinde Tab S7 FE modelini kullanıyordum fakat S7 FE işlemci tarafında ve RAM tarafında ihtiyaçlarıma cevap veremiyordu. (Daha çok LR gibi düzenleme programları kullanıyorum)

Araştırmalarım sonucunda Tab S9 almakta karar kıldım. İsabet etti ki Amazon'da da iyi bir indirim yakaladım. Şunu söyleyebilirim şimdiye kadar ki deneyimlerimden, kullandığım en hızlı teknolojik cihaz diyebilirim.

Aktif kullandığım cihazlar;

MacBook M1
iPhone 12
S7 FE

Görüşlerimi ilerde tekrar güncelleyebilirim, konuya cevap gelirde hatırlarsam :3

İyi günler dilerim herkese...



Konudan bağımsız olacak ama tabletten memnun musunuz?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı