TTNET 8 Mbps mi SuperOnline 8 Mbps mi?

Bildiğim kadarıyla ikiside Türk Telekomun altyapısını kullanıyor. Eğer bulunduğun bölgede fiber altyapısı varsa Süperonline kullan(Fiberinternet olarak tabikide).
 
Ben TTNet kullanıyorum 16 Mbps paketin hızı aşağıdaki şekilde. Görüldüğü gibi upload hızı rezalet.

SpeedTest.png


Normalde böyle gözüktüğüne bakma. 1.4 mb/s download, 82 kb/s upload yapıyor. Eğer SuperOnline 'nin upload hızı yüksekse mutlaka onu al.
 
merhabalar kardeşim, ben ttnet 8 mbit kadar olan internet tarifesini kullanıyordum 1 yıl öncesine kadar, tabi superonline beni arayana kadar. Bende superonline 8 mbit kadar olan tarifesine geçtim ve hatta voip+fiber+3g+usb3.0 destekli modem de yanında verildi ve çok makul bir fiyata o modemi de aldım. Ttnet kullanırken torrent üzerinden en fazla 500 kb gördüm. Superonline geçtiğimde ise 800kb hatta daha fazlasını gördüğüm oldu. Akk sorarsan 50gb olması lazım tam emin değilim. İşin komik yanı geçtiğim aylarda dahi düştüğünü görmedin hızın fakat bu hüç düşmediği anlamına gelmez. Arada düştüğü oldu. Yani uzun lafın kısası Superonline den daha memnun kaldım. Şuana kadar 2 kere bağlantı sorunu oldu 1. sorun marmara genelinde diye söylendi, 2. sorun ise hattım 8 mbit interneti kaldırmadığından (eski bir bina olduğu için) hız düşürüldü ve tekrar yükseltildi. Birdaha da böyle bir sorun ile karşılaşmadım çok şükür... türk telekoma verdiğim 20 tl sabit telefon ücretinden de kurtuldum + daha hızlı internetim oldu. 2 yıl boyunca ayda 59 tl internet 1 yıl boyunca da voip üzeriden 100dk bedava konuşmam ol du. 1 yılı doldurdum ve zaten ev telefonumu kullanmıyorum bu yüzden kuruş gibi bir tutar geliyor telefona o kadar yani 60,48 gibi bir tutar oluyor. TAVSİYEM SUPERONLİNE
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı