TurkNet'e geçilir mi?

TurkNet öneririm al geç Netspeed'de çok sorun yaşadım maalesef ama müşteri hizmetleri iyiydi tabii.
 
Hocam bende izninizle size soru sormak isterim. Netspeed nasıl? Tavsiye eder misiniz?
Tabii ki, güzel bir firma. 6 ay boyunca kullandım ve bu süre zarfında sadece bir kez sorun yaşadım; hızımın fazla düşük olmasıydı. Destek talebi açtım, durumu belirttim ve sorunum çözüldü. Ancak, her firmanın olduğu gibi müşteri hizmetlerinde bazı sorunlar yaşanabiliyor. Aradığımda temsilciye bağlanmakta zorluk çektim, ama sonunda işimi hallettim.

TurkNet öneririm al geç Netspeed'de çok sorun yaşadım maalesef ama müşteri hizmetleri iyiydi tabii.
Ne gibi sorunlar?
 
Online oyunlarda sunucuya bağlanma sorunları VPN açınca düzeliyordu sürekli hız dalgalanmaları oluyordu kapasite sorunu yüzünden şu an TurkNet kullanıyorum memnunum.
 
TurkNet kullanıyorum. 1 sene filan olmuştur. Ara ara sorunlar yaşıyorum 1 2 ayda 1 kez ona da teknik servise yazıyorum en geç 1 2 saate çözüme kavuşturuyorlar. Genel manada memnun olduğumu belirtebilirim.
 
Anladım. VDSL kullanıyorsun sanırım. DSL ışığı yanıp sönüyor mu internet gidince?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakır altyapıda yüzde 30a kadar kayıp normal kabul ediliyor internet gittiğinde DSL ışığı yanıp sönüyor mu kontrol et ya da direk hat değerlerini at sorunun nerede olduğu anlaşılır hat değerlerine nasıl bakılacağını bilmiyorsan modemin markasını internette aratarak bulabilirsin örnek TP-Link modemlerde hat değerlerine bakma.
 

Geri
Yukarı