Uydunet 10 Mbps 50 GB AKN nasıldır ?

erenacer

Kilopat
Katılım
29 Ekim 2013
Mesajlar
327
Uydunet'in bu kampanyasına geçmeyi düşünüyorum. 50 GB Kota yeter mi indirme çok yapan birisi değilim. Ancak Twitch Tv'den yayın çok izliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hız 10 Mbit olduğu için kota hızlı doluyor. Genel anlamda Uydunet her zaman ADSL'den hızlı olmuştur, tabi her bölgede değil. Bu yüzden tavsiyem, bölgenizde Uydunet de sorun var mı diye bir araştırın.
 
Barisdo'ya kesinlikle katılıyorum. Ben Uydunet'e 5 sene önce 512 KBps ile başlamıştım. 20 MBps ile tam gaz devam ediyorum :)

Ayrıca çok indirme yapmadığınızı söylemişsiniz. Ancak Twitch internete abanıyor fazlaca. 100 GB AKK'li tarifeyi öneririm.
 
Bölgemde uydunette sorun yok bugün gidip sordum modem var diyorum illa docsis 3.0 modem alacaksın diyor bende vazgeçtim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TarifeUploadAKN [SUP]1[/SUP]Fiyat
10 Mbps'e kadar : 1 Mbps'e kadar50 GB49 TL / Ay
10 Mbps'e kadar : 1 Mbps'e kadar100 GB59 TL / Ay
20 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar50 GB59 TL / Ay
20 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar100 GB69 TL / Ay

* A.K.N. : Adil Kullanım Noktası

* Ay içinde adil kullanım noktasına ulaşıldığında müşterilerin bağlantı hızları ilgili ayın sonuna kadar 3 Mbps’e kadar düşürülecektir.

* 20 Mbps ve daha yüksek hızlarda olan tarifelere abone olan müşterilere taahhüt edilen hız Docsis 3.0. standartlarına uygun olan modemler ile karşılanabilecektir.

Buradaki 10 Mbps'lik olanları seçerseniz sizden Docsis istememeleri gerekiyor. Bunu onlara anlattınız mı yada anlatın ve mutlaka Uydunet'e geçin çünkü Uydunet bir avantajdır. Bundan mahrum kalmayın derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet aboneyim dochis 2 modem var. Dochis 3 modem almassan 3 tl düşüyor fiyattan diyor.

Hocam ayda 3 TL de ödeyin :)

DOCSIS 2, 40 MBps de kaldırır ancak gelecekte DOCSIS 2 de kullanılamaz hale gelecek. O yüzden size tavsiyem DOCSIS 3 almanız.

Ben de 10 MBps 50 GB AKK tarifesindeydim. Sırf modem için 20 Mbps 50 GB'a geçtim.

Ki yeni modem, Wireless'te daha hızlı. Daha güçlü. Ve pinglerim düştü.
 
Mert kardeşim bende dochis 2 var. Adam 2 sene gecmıs herhangi bir sorun cıkarsa dıye dochis 3 al dedi. Ama haziranda yenı tarifeler olursa onlara gececem sımdılık beklıyorum. Zaten bu evdeki net ben dısarda üniversite okuyorum. Yakın ama 1 saatlık mesafe.

- - - Güncellendi - - -

Mert bir şey soracağım: 50 gb akn yetiyor mu? Ben indirme yapmıyorum ama twitch.tv'den cok yayın izliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı