Vooka Trol alınır mı?

  • Konuyu başlatan R.G.B
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 405
Bütçe
700
Hocam bu tip ucuz markalardan almayın. İçine Outemu'nun en sıkıntılı Switch'lerini koyuyorlar, bozuluyor. 1000₺ fiyata Redragon K617 bulunuyor. Outemu'nun az sıkıntılı Switch'i ile geliyor. Bir inceleyin.


O zaman lütfen bu klavyeyi alın, ben de sahibim böyle ucuz klavyeye. Düzgün kullanımda gene bozuluyor.
Hocam K617 almayı düşünüyorum kronik bir sorunu var mıdır ?
 
Onun harici alınır mı? Bana bir de e-yooso Z11 önerdiler ve daha iyi dediler ama e-yooso Redragon'un bir alt markasıymış fakat switchleri daha iyi ve daha uzun ömürlü dediler siz ne dersiniz?
Z11T kullanmıştım daha önce. Huano marka switchle geliyor. Gerçekten kaliteli hissettiriyor ve creamy bir sesi vardı. Lakin rgb olan modeli öneririm Aliexpress'den. Rgb önemsemiyorsanız kesinlikle 617 yerine z11 tercih edin.
 
Z11t kullanmıştım daha önce. Huano marka switchle geliyor. Gerçekten kaliteli hissettiriyor ve creamy bir sesi vardı. Lakin RGB olan modeli öneririm AliExpress'den. RGB önemsemiyorsanız kesinlikle 617 yerine Z11 tercih edin.

K617 beni maksimum kaç sene götürür? Üründe bir sorun çıkarsa diye yurtdışıyla uğraşmak istemiyorum.
 
Hocam yay sesi dışında bir sorunu yok klavyenin. Daha önce Pusat K3 Pro kullandım. Onda da 617'deki Outemu red vardı. Ama çok fazla yay sesi geliyordu.

K617'yi kaç sene kullandınız ve yay sesi çok mu rahatsız ediyordu? E-yooso trendyoldada var ama sabit renk siz ne dersiniz ? Eğer yay sesi tahammül edilebilecek seviyedeyse K617 almayı düşünüyorum.
 
K617'yi kaç sene kullandınız ve yay sesi çok mu rahatsız ediyordu? E-yooso trendyoldada var ama sabit renk siz ne dersiniz eğer yay sesi tahammül edilebilecek seviyedeyse K617 almayı düşünüyorum.
K617 kullanmadım ama Pusat K3 kullandığım zaman klavyeden anlamadığım için çok fark etmiyordum veya rahatsız etmiyordu. Z11 ile arasında bayağı fark var ama.
 
K617 kullanmadım ama Pusat K3 kullandığım zaman klavyeden anlamadığım için çok fark etmiyordum veya rahatsız etmiyordu. Z11 ile arasında bayağı fark var ama.
Pusat'ı kaç sene kullandınız. Kullanım ömrüde switch kalitesine bağlı diye biliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı