Watch Dogs'u Ultra Ayarlarda Oynamak İçin Nasıl Bir Sistem Gerekli?

Oyun dünyasının merakla beklenen yapımlarından Watch Dogs'u önümüzdeki ayın sonu itibariyle göreceğiz. Geçtiğimiz günlerde PC sürümünden alınmış bir videoyla birlikte oyuncuları heyecanlandıran yapım adına yeni bilgiler açıklandı.
Belirtilenlere göre Watch Dogs'un PC sürümünden alınan videodaki kaliteyi, kendi PC'lerinizde yaşamak için Intel'in i7-3930k işlemcisini, GeForce Titan ekran kartı ile kullanmanız gerecek. Oyunu biraz daha düşük ayarlarla ama yine de 'Ultra' seviyesinde açmanız için ise en az i7-4770k işlemciyle GeForce GTX 780'i kullanmanız gerektiği belirtiliyor. Bunun haricinde AMD kullanıcılarının, videoda tanıtılan TXAA ve HBAO+ özelliklerini kullanamayacakları söylenmekte.
Watch Dogs'u tam randımanlı oynamak isteyen birçok PC kullanıcısının sistemlerini yükseltmesi gerekecek gibi görünüyor.


Bu, saçmalığın önde gideni. Bir umudumuz vardı, Watch Dogs bizi doyuracak o da optimize özürlü geliyor. Titan, GTX780 nedir ya? Ayıptır, resmen oyuncuları soymak bu. Daha pahalı bileşenler aldırmaya çalışmak. Kesin GTA 5 de böyle olacak...

Kaynak; Watch Dogs'u Ultra Ayarlarda Oynamak İçin Nasıl Bir Sistem Gerekli?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu i7 3930k ve GTX Titan ile oynamışlar Ultra içinse i7 4770k ve GTX780 öneriyor.
Önerse ne olur? Onlar tabiki en pahali olan şeyleri önerirler. Oyun için işlemcinin çokta önemi yoktur. 4 çekirdekli i5'ler Ultrada rahat açar oyunu iyi bir ekran kartıyla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu size göre pazarlama taktiği fakat optimize özürlü bir oyun içinde böyle sistem gereksinimleri istenilebilir, umarım yeni bir GTA4 faciası yaşanmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizeyi başka bir yerleriyle yapmazlarsa GTX770 ve R9 280X açar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizeyi başka bir yerleriyle yapmazlarsa GTX770 ve R9 280X açar.
Katılıyorum. İş optimizede bitiyor. Eğer sen doğru yapamazsan optimizeyi Mario'da bile Quad SLI Titan Black Edition seni kurtaramaz.
 
Evet insallah GTA 4 gibi sacma sapan optimize sorunlu oyun gelmez. Ben zannetmiyorum ya Ubisoft oyunlari harikadir. FarCry 3 o guzelim grafiklerle ben eski ekran kartimla bile Ultrada oynadim. Bence boş haberler bunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı