Windows 7 Blue Screen (DMP dosyaları)

Sabri Cem

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2014
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar win7 kullanıyorum durduk yere pc saniyeliğine donup mavi ekran geliyor 4 kez oldu 4 dmp dosyasını da upload ettim hepsi aynı sebeptendir diye düşünüyorum.

Download minidump.rar

Lütfen yardımcı olun online oyunların ortasında geliyor bazen çok sinir oluyorum.

NOT: Kullandığım soğutucu 1. ve 2. RAM slotlarını kaplıyor. RAM'lerim 3. ve 4. slotlarda takılı. Sorun RAM'lerin düzgün çalışamamasından olabilir mi ?
 
Son düzenleme:
Acele etmeyin. Yeni mavi ekran alınca neden cevap yok yazacağınıza yeni dumpları paylaşın.

HDtune error scan testi yapın, healt kısmının da fotosunu alıp paylaşın.
Amd ekran kartı sürücünü kaldır DDU ile de AMD kaldır, sonra güncel sürücüyü AMD sitesinden kur.
Realtek Ethernet sürücünü de güncelle Realtek sitesinden.
Anakart modelin bu ise bios'un güncel değil güncelle:
M5A97 R2.0
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM3+/M5A97_R2.0/M5A97-R20-ASUS-2501.zip
 
Dediklerimi iyi okuyup yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Murat'ın dediğini neden yapmamakta ısrar ediyorsun ? Sana DDU ile ekran kartını kaldırıp güncel sürümünü tekrardan kur demiş. Bu hatanın birinci sebebi bu. Diğeri ise ramlerde sorun var gibi. OC yaptıysan bios ayarlarından eski haline döndür. Yapmadıysanda MemTest86+ yazılımı ile ramleri test etmelisin.
 
Soğutucumdan dolayı ilk 2 slotu kaplıyor soğutucumu değiştirmeyi planlıyorum şuan 3 ve 4 de takılı. HDTune testi ve DDU hakkında bilgi verir misiniz?
 
Sosyalde veya google'da arama yaparsanız ne oldukları görsel olarak görebilirsiniz. HDtune indirip error scan bölümünden scan yapacaksınız. İşlem bittiğinde resim çekip buraya ekleyeceksiniz healt bölümü ile.
DDU ise sosyalde resimli anlatımı mevcuttur.
 
Sosyalde veya google'da arama yaparsanız ne oldukları görsel olarak görebilirsiniz. HDtune indirip error scan bölümünden scan yapacaksınız. İşlem bittiğinde resim çekip buraya ekleyeceksiniz healt bölümü ile.
DDU ise sosyalde resimli anlatımı mevcuttur.
Merhaba, BIOS'u güncelledikten sonra bugün DDU ile AMD ekran kartı driver'ımı kaldırıp Catalyst Control Center'ı da sildim ve AMD sitesinden güncel driveri indirip kurdum. Realtek sürücülerimi nasıl güncelleyeceğim hangi model ethernet ve ses kartı olduğunu bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı