Xperia Z3, Z3+ veya LG G4

Furkan GÖKSOY

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2014
Mesajlar
95
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamun aleyküm.

Ben xperia z1 kullanıcısıyım. Telefonun hoparlörü çok vasat ve IPS ekran olmadığı için değiştirmek istiyorum ( Bunlar dışında memnunum. ) Sizce Xperia Z3, Z3+ veya LG G4 mü ? Şimdiden teşekkürler. Bu arada hoparlör kalitesi ve seviyesi benim için önemli.
 
Ben Xperia z3 kullanıcısıyım. Genel anlamda memnunum fakat ekranın üst kısmında kayda değer bir ısınma oluyor board orAda oldugu için. Ama diğer kalan %70'lik kısım normal ılık denebilecek derecede. Kamerası bana göre hayal kırıklığı. Ses olarak fena değil.

Eğer sorun varsa sorabilirsin.
Not: 3 gün önce havuza soktum 2-3 dk telefon su aldı. Açamadım Allah'tan sorun ekrandaymış çöpe atmadık telefonu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Z3 yakın bir arkadaşım almıştı. Çok güzel bir telefon. Sizi üzmez. LG G4 performansı çok iyi bir cihaz. Bunlardan birisi sizi pişman etmez. Hepsi iyi cihazlar.
 
Telefonları imkanın varsa bir eline alıp bakmanı hatta biraz da kullanmanı tavsiye ederim. Ben bir Sony kullanıcısı olarak almamanı söylüyorum, bence G4 almalısın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı