Z3 - G3 32GB - S5 - 5S arasında hangisi alınmalı?

UfukKaynarr

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2015
Mesajlar
163
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar fatura üzerine telefon alacağım, bunlara bütçem yetiyor. Aralarından hangisini almalıyım? Nedeni ile ve açıklarsanız sevinirim. En çok kullanıcı yorumlarını merak ediyorum eksileri ve artıları nelerdir?
 
G3 2K ekranı ile bataryayı fazla tüketicektir aralarında en uzun batarya süresine sahip olan Z3 olacaktır , zaten performans olarak hiç biri seni üzmez bunlardan , kamera olarakta Z3 önde. Bence Z3 almalısın.
 
Xperia Z3 almanızı öneririm. Çünkü LG G3 2K ekranından dolayı çok ısınıyor ve pil fazla tüketiyor. Xperia Z3 stereo hoparlöre sahip çok daha iyi ses deneyimi var. Diğer telefonlara göre de oldukça dayanıklı. Pil konusunda 1 günü çok rahat çıkarıyor. Kamera olarak da diğer cihazlardan daha iyi.
 
Ben LG G3 almanı öneririm. Evet 2K ekranından dolayı çok ısınıyor olabilir ama kullandıkça alışıyorsun zaten ve ayrıca batarya performansı diğer telefonlara göre iyi olmasa da çok da kötü değil merak etme telefonun şarjı çabuk bitiyor olabilir ama çabuk bittiği kadar da hızlı doluyor. Telefon plastik olmasına rağmen çok sağlam ve eline aldığın zaman o sağlamlığı hissedebiliyorsun yani plastikmiş hissi vermiyor ve ses konusunda Z3 ten daha fazla çıkıyor sesi. Ayrıca arka kapağı açılabiliyor ve bataryayı sökebiliyorsun hafızasını da 128 GB ta kadar arttırabiliyorsun. En iyi özellikleri de bu 4 telefonun arasında en hızlı ve en güçlü işlemcinin onda bulunması , ekranının da bu 4 telefonun içerisinde daha iyi olması ve daha fazla çözünürlük sunması. Karar senin ama ben sana LG G3 almanı öneririm pişman olmazsın.
 
En iyi seçenek Z3 gibi duruyor. iPhone 5S iyi fakat ekran boyutu küçük. Kamera, performans, batarya süresi, stabillik bakımından Z3 daha iyi bir seçim olacaktır. Ayrıca Z3 ve Samsung Galaxy S5'in su geçirmezlik özelliği bulunuyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı