Protein tozu nerede satılır?

mevsres

Kilopat
Katılım
16 Mart 2012
Mesajlar
6.392
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Beyazıt'da oturuyorum şimdi Protein tozu almak istiyorum, ancak internetten sipariş edemem elden gidip almam lazım, bildiğiniz bir mağaza var mıdır? Hiçbir yerde bulamadım malesef.
 
Forum İstanbul'dan alınmıştır beyler herkese teşekkürler. :)

RlwzswM.jpg


Şimdi biraz şişme zamanı. :)
 
Hayırlı olsun, iyi şişmeler. Yalnız unutma, sporu bırakırsan balon gibi geri inersin :) Çok da kullanma, karaciğerde yağlanma yapıyor.
 
arkham çok teşekkürler. :) Ancak Protein tozlarını bazıları Steroidler ile karıştırıyor.

Protein tozu zararlı bir şey değildir, bildiğiniz proteindir.

Bunu kullanıp Sporu yapıp sonra bir anda bırakınca insanlar kas kaybı yaşayacağını sanıyor, hayır alakası yok. Siz aşırı doz kullanırsanız tabii ki yağlanma yapar, günlük kalori ihtiyacı denen bir şey var, kilo başına 1 gram protein almanız gerekir günde, veya ileri seviye bir kişi 1.5 gram. Siz bunun üstüne çıkarsanız o protein tozunun bir kısmı kasları onarmak için kullanılır ve fazla protein vücutta yağ olarak depolanır. :)

Protein tozu Steroid gibi bir anda şişirmiyor insanı, sadece besinlerden alamadığınız proteinin bir kısmını protein tozundan alıyorsunuz. :)

Herkese teşekkürler. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı